Ryzen 5 5600 Kule tipi soğutucu önerisi

Bu iki model arasında kaldım.

Burst Assassin daha iyi ve Assassin King'e o para verilmez.

Bu iki model arasında kaldım.
Bütçen yetiyorsa Peerless al kesinlikle. Daha geleceğe dönük olur. Normalde ben de onu veya Phantom Spirit'i önerirdim 1000Tl civarı deyince Burst önerdim.

Burst Assassin daha iyi ve Assassin King'e o para verilmez.

Bütçen yetiyorsa Peerless al kesinlikle. Daha geleceğe dönük olur. Normalde ben de onu veya Phantom Spirit'i önerirdim 1000Tl civarı deyince Burst önerdim.
Hocam B550M anakart ve Gskill RipjawsV ramlerim var. Sıkıntı yaşar mıyım Peerless Assasin ile? Farklı bir forumda şu konuşma dönmüş Peerless Assasin ile alakalı:

1743601830822.webp

Son düzenleme:
Hocam B550M anakart ve Gskill RipjawsV ramlerim var. Sıkıntı yaşar mıyım Peerless Assasin ile? Farklı bir forumda şu konuşma dönmüş Pearless Assasin ile alakalı:

Eki Görüntüle 137089

Bu yeterli. Al geç sadece çift kule farkı var 3-4 derece fark edecektir bu bile rahatça soğutur. 9800x3d soğutmuyorsun gerek yok dediğine.

Hocam B550M anakart ve Gskill RipjawsV ramlerim var. Sıkıntı yaşar mıyım Peerless Assasin ile? Farklı bir forumda şu konuşma dönmüş Peerless Assasin ile alakalı:

Eki Görüntüle 137089
Alttaki yorumu yapan arkadaş hangi kafayla yaptı bilmiyorum sanki anakart kaldıramayıp kırılacak :LOL: Kendim B450M-K II ile Phantom Spirit kullanıyorum sorunsuz. Sorun olmaz kullanırsınız. Sadece kasanıza sığar mı onu kontrol edin.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt