Detaylar
Kim cevapladı?PBO işine gireceksen undervolt yapman da senin faydana.
Statik OC deniyorum ama hala uygun değeri bulamadım. 4.55 1.28vda açıldı ama stres testinde kapanıyor. Sıcaklıkla ilgili sorun yok 55-60 arasında oda kısa süre 1-2dk içinde yüke soktuğumda gördüm.
Statik OC deniyorum ama hala uygun değeri bulamadım. 4.55 1.28vda açıldı ama stres testinde kapanıyor. Sıcaklıkla ilgili sorun yok 55-60 arasında oda kısa süre 1-2dk içinde yüke soktuğumda gördüm.
O voltajı all Core ile görüp kapanıyorsa ya sıcaklıktan kapanıyordur ya da silikon çöp.
Silikon kötü. Statik oc dışında yöntem var mı?O voltajı all Core ile görüp kapanıyorsa ya sıcaklıktan kapanıyordur ya da silikon çöp.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Silikonu kötüyse zorlama, ben de silikonu rezalet 5600 kullanıyorum zamanında bir ton test yaptım. Sadece oyun oynuyorum, serin ve sessiz çalışsın istiyorum. 1.2v ile 4.2 GHz sabitledim 50 tane oyun oynadım 1200 RPM'lerde 60-65 dereceyi geçmiyor. Boost clock 4.5 GHz diye hatırlıyorum en fazla 4.6 yaparsın bence 1.35v ile. Onda da pek serin çalışmasını bekleme.
Silikonu kötüyse zorlama, ben de silikonu rezalet 5600 kullanıyorum zamanında bir ton test yaptım. Sadece oyun oynuyorum, serin ve sessiz çalışsın istiyorum. 1.2v ile 4.2 GHz sabitledim 50 tane oyun oynadım 1200 RPM'lerde 60-65 dereceyi geçmiyor. Boost clock 4.5 GHz diye hatırlıyorum en fazla 4.6 yaparsın bence 1.35v ile. Onda da pek serin çalışmasını bekleme.
PBO ve co deniyorum.
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-