Makaleler
13
Yer
İstanbul
Sadece bu oyunda oluyor bu sorun. Bazen giriyor bazen böyle oluyor. Siyah ekran oluyor, sistem çalışmaya devam ediyor ve driverler çöküyor. Tek kısa bip sesi aldım birde. DDU ile sürücüleri kaldırıp kurdum.
  • R5 5600
  • RX 6700
  • G.Skill Ripjaws 16 GB
  • G2 1 TB
@20424

Ekran kartının güç soketini boşta olan diğer soketle değiştirip oyunda test edin, soket sıkıca otursun.

Sorun devam ederse 15 dakika, FurMark, OCCT Power ve OCCT VRAM testi yapın.

Ekran kartının güç soketini boşta olan diğer soketle değiştirip oyunda test edin, soket sıkıca otursun.

Sorun devam ederse 15 dakika, FurMark, OCCT Power ve OCCT VRAM testi yapın.
PSU'da 2 tane 6+2 soket var hocam. Kartta 2X8 pin istiyor, boşta soket yok yani. 15 dakika testte bir sorun olmadı. PSU 12V kanalı hiç 12 altına düşmüyor. Soketleri düzgün oturttuğuma eminim. Bu sorun sadece CS2 de oluyor.

PSU ile ilgili bir sorun çıkmazsa AMD Adrenalin 24.3.1 sürümünü kurmayı dener misin? CS2 için en stabil sürümlerden birisi, ayrıca Radeon Anti-Lag da kapalı kalsın. CS2'de crash yaşatabiliyor.

PSU ile ilgili bir sorun çıkmazsa AMD Adrenalin 24.3.1 sürümünü kurmayı dener misin? CS2 için en stabil sürümlerden birisi, ayrıca Radeon Anti-Lag da kapalı kalsın. CS2'de crash yaşatabiliyor.
Dediğin sürümdeydim hocam zaten. Anti-lag kapalı. Ben oyun kaynaklı olduğunu düşünüyorum.