Makaleler
13
Yer
İstanbul
Sadece bu oyunda oluyor bu sorun. Bazen giriyor bazen böyle oluyor. Siyah ekran oluyor, sistem çalışmaya devam ediyor ve driverler çöküyor. Tek kısa bip sesi aldım birde. DDU ile sürücüleri kaldırıp kurdum.
  • R5 5600
  • RX 6700
  • G.Skill Ripjaws 16 GB
  • G2 1 TB
@20424

Bu şekilde tespit edemeyeceğiz, bu sistemde farklı ekran kartı denemek gerekiyor, ben karttan şüpheleniyorum.
Kartta bir arıza olsa diğer oyunlarda da sorun yaşaması gerekmez miydi? Bende de kart kaynaklı tekleme sorunu olmuştu ancak bunu tüm oyunlarda hissedebiliyordum. Sadece nedir bazılarında kabul edilebilir boyutta olurken, bazılarında çok kötü haldeydi. CS2 cidden sıkıntılı bir oyun, sistemin stabil halinde bile frametime inanılmaz dalgalıydı. O yüzden sadece bu oyunda sorun yaşayan biri sistemden çok oyundan şüphelenmeli diye düşünüyorum.

@SunseTTime, bazı arızalar bu şekilde olabiliyor, sentetik testlerle yakalanamıyor, her oyunda olmuyor, kartta büyük bir sorun olduğunda yakalanabiliyor, ekran kartının devre dışı kalmasının çok fazla sebebi yok, ya güç sorunu çıkar ya da sorun kartta çıkar, şu an çözüm için denenmesi gereken şey kart değiştirmek, bu çözüm yolunda büyük ilerleme sağlayacak.