Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4142

Uzman
Makaleler
9
1708079615393.webp

Oyunun adı Miles Morales.

Arkadaşlar, oyun ayarları her şeyiyle en yüksek ayarda. Ray Tracing açıktır. DLSS, DLSS3 ve FSR gibi şeyler kapalıdır.
30 dk kadar oynadım. İşlemci 71 dereceyi geçmedi hiç.

İşlemcinin sıcaklık değerleri iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Stok soğutucuyla iyi, aşırı throttle da yapmamış. Soğutucu alıp, PBO üzerinden 200 MHz offset verirsen daha iyi performans alırsın. İdarelik kullanırsın ama bütçen olursa soğutucu almanı tavsiye ederim.
Stok soğutucuyla iyi, aşırı throttle da yapmamış. Soğutucu alıp, PBO üzerinden 200 MHz offset verirsen daha iyi performans alırsın. İdarelik kullanırsın ama bütçen olursa soğutucu almanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Stock soğutucu.
Egzos fan yok kasada.
Bios'tan ise sessiz mod açtım.

God of War oyunuda DLSS falan açmadım. En yüksek ayarlar ile 1080p'de 75-100 arası FPS verdi ve işlemci 71 dereceyi geçmedi hiç.
Stok soğutucuyla normal. Güzel bir soğutucu alıp oc yapabilirsin artar baya performans.

Stok soğutucuyla normal. Güzel bir soğutucu alıp oc yapabilirsin artar baya performans.
PBO ayarı var mış. Onu kapattım şimdi, açmama gerek var mıdır?

Hocam PBO şimdi kapattım. Daha iyi olmaz mı? Yani sıcaklı düşürme adına.