Açtım başladı galiba ama ne kadar sürer hocam 25 dakikaya falan evden çıkmam lazım eğer uzun bir şey ise akşam eve dönünce yapayım?
Detaylar
Kim cevapladı?Döndüğün zaman yap.Açtım başladı galiba ama ne kadar sürer hocam 25 dakikaya falan evden çıkmam lazım eğer uzun bir şey ise akşam eve dönünce yapayım?
AceTeq
Üstün
Açtım başladı galiba ama ne kadar sürer hocam 25 dakikaya falan evden çıkmam lazım eğer uzun bir şey ise akşam eve dönünce yapayım?
Stabildir bence, az voltaj düşürmüşsün. R5 5600 için sorun olacağını sanmıyorum.
Tamamdır teşekkür ederim. Akşam tekrar paylaşacağım hocam yardımcı olursanız çok sevnirim.
Stabildir bence, az voltaj düşürmüşsün. R5 5600 için sorun olacağını sanmıyorum.
Ya önceki haline göre iyi gibi ama ben çok anlamam işlemci zarar göreceğine gelince test edeyim yine burada paylaşayım. Yine yardımcı olursanız çok sevnirim. Teşekkürler.
AceTeq
Üstün
Ya önceki haline göre iyi gibi ama ben çok anlamam işlemci zarar göreceğine gelince test edeyim yine burada paylaşayım. Yine yardımcı olursanız çok sevnirim. Teşekkürler.
Bence BIOS sıfırlayıp, Curce Optimizer ile All Core Negative -30 vermeyi deneyebilirsin. Çoğu 5600 frekans vermeden -30'u kaldırabilir.
Hocam deneyeyim nasıl yapıcam tam olarak.Bence BIOS sıfırlayıp, Curce Optimizer ile All Core Negative -30 vermeyi deneyebilirsin. Çoğu 5600 frekans vermeden -30'u kaldırabilir.
AceTeq
Üstün
Advanced menüsünde CBS içinde Precision Boost Overdrive olması lazım. Onun içinde Curve Optimizer var. All Core Negative -30 gir. Geri gel ve Scalar'ı mauele getir x10 yap. PBO Limits olması lazım birde onu aç ve manuel yap. PPT 68, TDC 55, EDC 120 gir. Kaydet çık ve test et.
Advanced menüsünde cbs içinde Precision Boost OverDrive olması lazım. Onun içinde Curve Optimizer var. All Core negative -30 gir. Geri gel ve Scalar'ı mauele getir X10 yap. PBO limits olması lazım bir de onu aç ve manuel yap. Ppt 68, tdc 55, edc 120 gir. Kaydet çık ve test et.
Scaları bulamadım kalanını yaptım ama şimdi test ediyorum.
Yeni konular
-
-
300 Hz monitörde G-Sync eksikliği sorun yaratır mı?
- Unlishimaide
-
Chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?
- burakmurat1
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
The Last of Us Part II'nin multiplayer modu için ciddi aşama kat edildi
- Hermione Jean Granger