Ryzen 5 5600X için ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
25000 - 30000 TL
O zaman 5600x yerine 5600'al, fiyat farkına değmez. RAM olarak elindekini değiştirecek misin yoksa ekstra modül mü ekleyeceksin? PSU'nun modelini atarsan bakalım yetip yetmeyeceğine.
Yeni bir çift RAM ile modülleri değiştirmeyi planlıyorum. Kullandığım PSU bu. Bu arada bahsettiğiniz 5600 modeline baktım, bana da mantıklı geldi. Ekstra masraftan kurtardığınız için teşekkür ederim :).

Yeni bir çift RAM ile modülleri değiştirmeyi planlıyorum. Kullandığım PSU bu. Bu arada bahsettiğiniz 5600 modeline baktım, bana da mantıklı geldi. Ekstra masraftan kurtardığınız için teşekkür ederim :).
5070 aldığın durumda PSU kurtarır gibi. RAM'leri tamamen değiştireceksen geriye bir tek anakart kalıyor, ona da yapacağın masraf 4000 TL. Bu durumda ben AM5 geçerdim ama tabi sen bilirsin.

Bütçene bağlı ama şu Enermax'ın 1350 watt modeli var ucuza onu alabilirsin.
3000-4000 arası beni mutlu eder, eğer değecekse biraz daha üstüne çıkabilirim. 1350 watt aşırı olur, yine 650 - 700W arası bir model düşünüyordum. Hatta o da fazla gelirse daha da aşağı olabilir.

3000-4000 arası beni mutlu eder, eğer değecekse biraz daha üstüne çıkabilirim. 1350 watt aşırı olur, yine 650 - 700W arası bir model düşünüyordum. Hatta o da fazla gelirse daha da aşağı olabilir.
Core Reactor bulabilirsen güzel olur, ikinci el bakabilirim dersen ikinci el kısmına bakıver güzel bir PSU var. Corsair RMX 750 de olabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt