@AceTeq hocam bir ayar sistemi dengesizleştiriyor kesinlike. PC yeni açtım video izleyeyim derken reset attı reset ortasında tekrar reset attı tekrar reset attı en sonunda PC onarım moduna geçti ondan sonra düzeldi olay görüntüleyicisine baktığımda sadece sistem kapanışı beklenmiyordu yazıyor herhangi bir çekirdek hatası gözükmüyor.
@AceTeq hocam bir ayar sistemi dengesizleştiriyor kesinlike. PC yeni açtım video izleyeyim derken reset attı reset ortasında tekrar reset attı tekrar reset attı en sonunda PC onarım moduna geçti ondan sonra düzeldi olay görüntüleyicisine baktığımda sadece sistem kapanışı beklenmiyordu yazıyor herhangi bir çekirdek hatası gözükmüyor.
Sonunda harf olan sürümler beta oluyor ama şimdilik dursun. PBO Limit işlemcinin güç sınrılarını ayarlar. Ben CO ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Şimdi şöyle yapacağız, Curve Optimizer'i Auto'da bırak ve diğer ayarları aynen gir. Eğer sorun yaşamazsan yaptığımız UV'u stabil hale gelmesini engelleyen bir bug ya da ayar olabilir.
Sonunda harf olan sürümler beta oluyor ama şimdilik dursun. PBO limit işlemcinin güç sınrılarını ayarlar. Ben co ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Şimdi şöyle yapacağız, Curve Optimizer'i Auto'da bırak ve diğer ayarları aynen gir. Eğer sorun yaşamazsan yaptığımız UV'u stabil hale gelmesini engelleyen bir bug ya da ayar olabilir.
Aslında şöyle yapsak daha iyi olur, BIOS'u sıfırlayın, her şeyi olduğu gibi bırakalım ve sadece Curve Optimizer'i uygulayalım. Bakalım ne olacak? Eğer sorun olursa, scalar veya güç ayarları ile ilgili olmadığını anlarız ya da sorun olduğunu analarız, bu yöntem daha mantıklı. İlk yöntemi denedikten sonra da bunu uygularız duruma göre. @FiireFlyy
Aslında şöyle yapsak daha iyi olur, BIOS'u sıfırlayın, her şeyi olduğu gibi bırakalım ve sadece Curve Optimizer'i uygulayalım. Bakalım ne olacak? Eğer sorun olursa, scalar veya güç ayarları ile ilgili olmadığını anlarız ya da sorun olduğunu analarız, bu yöntem daha mantıklı. @FiireFlyy
Sürümün beta olduğuna eminiz değil mi gigbaytın saçma bir şekilde adlandırması olmasın. Ayrıca şunu fark ettim BIOS üzerinde mouse takıla takıla ilerliyor genelde klavyeyi kullanıyordum ama garibime gitti.