Detaylar
Kim cevapladı?FiireFlyy
Becerikli
20 dakikalık başka bir test daha ve sistem stabil halde Core 4 maximum -9 destekliyor şimdi diğer çekirdekleri -30 yapıp deneyeceğim.
FiireFlyy
Becerikli
Per Core yapmasan all Core'da en fazla -9 yapabilirsin. Per Core'u bu yüzden tavsiye ediyorum, ufak bir bilgi.![]()
37 dakika boyunca test yaptım diğer çekirdeklerde sıkıntı yok ama Core 4 yine hata verdi 55 teste 1 uyarı -8'e düşürmeli miyim yoksa direk halihazırda stabil olan -7 değerine geri mi dönmeliyim.
FiireFlyy
Becerikli
Söyledim ya zaten o ayarları. Core 4 için -8 dene. Diğerleri için -30 deneyebilirsin.
1 saatlik Prime 95 testi yeterli olur sanırım.
@AceTeq kusura bakmayın biraz geç cevap veriyorum. Yaklaşık iki buçuk saat test yaptım ve Core 4 -8 iken hiç hata almadım diğer çekirdeklerde -30 day dı yardımın için teşekkür ederim başka yapmam gereken bir şey var mı?
Bu da testi kapatmadan önceki değerler. Merak ettiğim bir şey var ppt edc tdc değerlerini ayarı yapacak mıyız diye sorarken işlemci yükte yaklaşık ppt: 118W edc: 103a tdc: 75a bu değerlerde dolanıyor bizim girdiğimiz değerler farklı ona göre bir ayar yapacak mıyız diye sormak istemiştim ya da gerek var mı bilmiyorum.
Son düzenleme:
FiireFlyy
Becerikli
Ona göre yaptık sayılır. Yük türüne göre çekilen güç değişebilir. R23 testinde biraz daha fazla güç tüketimi görebilirsin.
Cinebench R23 testi sırasındaki değerler bunlar.
Bu da multi Core scorum(3 dakikaya ayarlı)
Bu da Single Core.
Son düzenleme: