Detaylar
Kim cevapladı?FiireFlyy
Becerikli
@AceTeq testin tam 5. saatindeyim Core 0'dan hala hata almamıştım tam kapatacaktım Core 0 hata verdi
. Ne güzel dedim 1 saat daha çalışsın ama şöyle bir sıkıntı oldu hatalı çekirdekler masaüstünde bile sistemi resetlediği için 30 dakika sonra sistem kendini resetledi
. Şu an Core 1 Core 5 ve Core 6 tekrar ayarlamam gerek.
Eki Görüntüle 176528
Eki Görüntüle 176528
Dosya Ekleri
AceTeq
Üstün
@AceTeq testin tam 5. saatindeyim Core 0'dan hala hata almamıştım tam kapatacaktım Core 0 hata verdi. Ne güzel dedim 1 saat daha çalışsın ama şöyle bir sıkıntı oldu hatalı çekirdekler masaüstünde bile sistemi resetlediği için 30 dakika sonra sistem kendini resetledi
. Şu an Core 1 Core 5 ve Core 6 tekrar ayarlamam gerek.
Eki Görüntüle 176528
Tamam iyi gidyorsun. 5 saat iyi dayanmış yine. Sona yaklaşıyorsun.
FiireFlyy
Becerikli
Tamam iyi gidyorsun. 5 saat iyi dayanmış yine. Sona yaklaşıyorsun.
Core 0 -28 oyun oynarken hata verdi -27 çekip 3 saat oyun oynadım herhangi bir hata almadım şimdi 5-6 saatlik Prime95 testini başlatacağım.
@AceTeq, testlerin bu kadar sürmesi normal mi?
Son düzenleme:
FiireFlyy
Becerikli
Tamamdır. Evet normal, ben 13 saat Prime95, 17 saat Core cycler yapmıştım.
Testin 7.saatindeyim hiç hata almadım. Sizce kapatayım mı? Biraz sıkılmaya başladım
@AceTeq, 9 saatlik test sonucunda Core 0'ı -27'ye düşürdükten sonra hiç hata almadım. Umarım sonunda ayarlamayı başarmışımdır
İnanılır gibi değil Core 0 tekrardan hata verdi. Direk -25'e yuvarladım. Tekrar hata alırsam -20 yapacağım sanırım. Çok uğraştırmaya başladı. O kadar teste hata vermiyor ama masaüstünde kendini resetliyor.
Son düzenleme:
AceTeq
Üstün
Testin 7.saatindeyim hiç hata almadım. Sizce kapatayım mı? Biraz sıkılmaya başladım
@AceTeq, 9 saatlik test sonucunda Core 0'ı -27'ye düşürdükten sonra hiç hata almadım. Umarım sonunda ayarlamayı başarmışımdır
İnanılır gibi değil Core 0 tekrardan hata verdi. Direk -25'e yuvarladım. Tekrar hata alırsam -20 yapacağım sanırım. Çok uğraştırmaya başladı. O kadar teste hata vermiyor ama masaüstünde kendini resetliyor.
Git gide stabil oluyor. -25 hata vermez muhtemelen çünkü artık neredeyse hata vermeme aşamasına geldi.
FiireFlyy
Becerikli
Gitgide stabil oluyor. -25 hata vermez muhtemelen çünkü artık neredeyse hata vermeme aşamasına geldi.
Umarım hata vermez. Core 4 bitti Core 0 başladı
Bir de girdiğimiz scalar ayarının stabiliteyi bozma ihtimali var mı?
AceTeq
Üstün
Umarım hata vermez. Core 4 bitti Core 0 başladı
Bir de girdiğimiz scalar ayarının stabiliteyi bozma ihtimali var mı?
Yok biz doğru yoldayız.
FiireFlyy
Becerikli
Core 4 bitti Core 0 başladı. Biri sorun çıkarıyor illa. Şimdi de gene hata verdi. -20 mi denesem direk. Ne yapayım emin değilim.