Alparow

Uzman
Masa: Flinder marka 160x60 cm masa.
Monitörler:
  • Mevcut: MSI G244F E2.
  • Alınacak: Gigabyte G25F-2 (dik konumda kullanılacak)

Sistem özellikleri:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X.
  • Ekran kartı: NVIDIA RTX 4060.
  • RAM: 2x8 16 GB.

Ekipmanlar:
  • Fare: ASUS TUF gaming M3 gen II.
  • Klavye: Gamepower Overlord.
  • Kulaklık: Havit H2002D.

Yazın yayın açmayı düşünüyorum. Bu bileşenler birbirleriyle uyumlu mudur ve yayın performansı nasıldır?

Son düzenleme:
İlk yapacağınız dönemlerde yetecektir, ancak gelecekte işlemci olarak Ryzen 7 5700X yükseltmesini ve 2x8GB RAM daha eklemesini yapmanızı öneririm. Pagefile / swap ayarıyla büyük olasılıkla ilk dönemleriniz için oldukça yeterlidir. :)

Ucu ucuna yetebilir ama RAM ve işlemci çekirdeği konusunda biraz sıkıntı yaşarsınız RAM'i 2x16 şeklinde yaparsanız, işlemciyi de Ryzen 7 5700x gibi bir upgrade yaparsanız ilerde daha yararınıza olacaktır.

Ucu ucuna yetebilir ama RAM ve işlemci çekirdeği konusunda biraz sıkıntı yaşarsınız RAM'i 2x16 şeklinde yaparsanız, işlemciyi de Ryzen 7 5700X gibi bir upgrade yaparsanız ileride daha yararınıza olacaktır.

Hocam RAM fiyatlarına baktım 16 GB RAM fiyatına Ryzen 5 7500F alınıyor ve bütçem gerçekten çok düşük ancak eğer yazın işe girersem düzgün bir sistem dizerim o zamana kadar beni götürmezmi. Ayrıca AV1 kullanacağım işlemciyi yine de zorlar mı?

@jeoparadise, hocam orada mısınız?

Cevap verebilecek birisi var mı? Sepeti onaylayacağımda.

Son düzenleme:
Hocam RAM fiyatlarına baktım 16 GB RAM fiyatına Ryzen 5 7500F alınıyor ve bütçem gerçekten çok düşük ancak eğer yazın işe girersem düzgün bir sistem dizerim o zamana kadar beni götürmezmi. Ayrıca AV1 kullanacağım işlemciyi yine de zorlar mı?

@jeoparadise, hocam orada mısınız?

Cevap verebilecek birisi var mı? Sepeti onaylayacağımda.
Hocam dışarı çıkmıştım kusura bakmayın. Şuanlık bütçe yoksa idareten alabilirsiniz hocam çok üzmez.