kesnog

Uzman
Merhaba. Benim bilgisayarım oyun oynarken bir anda takılıp kalıyordu; baştan başlatmam gerekiyordu. Sonra sıcaklık değerlerine bakmak geldi aklıma ve işlemcimin 90 derece civarında gezdiğini gördüm. Şimdi bir soğutucu almak istiyorum ama hem bütçemi zorlamadan, hem de alacağım şey fiyatına göre iyi olsun istiyorum. Bir öneriniz var mı? İşlemcim Ryzen 5 7500F, anakartım Gigabyte A620M. Kasam MSI Mag Forge 100M.

Kasa boyutları kurtarırsa Thermalright Phantom Spirit.
Daha ucuz olması lazımsa Thermalright 6 borulu Burst Assasin, 5 borulu Assasin King (ikiside 120mm fanli olması lazim) ve denk gelirse çift kule tipi Thermalright Peerless Assasin.

Bu ne ara bu kadar ucuzlamiş. Vay be.
Bu fiyatlarda Hawit F2005 vardı da performans testini görmedim.

Merhaba. Benim bilgisayarım oyun oynarken bir anda takılıp kalıyordu; baştan başlatmam gerekiyordu. Sonra sıcaklık değerlerine bakmak geldi aklıma ve işlemcimin 90 derece civarında gezdiğini gördüm. Şimdi bir soğutucu almak istiyorum ama hem bütçemi zorlamadan, hem de alacağım şey fiyatına göre iyi olsun istiyorum. Bir öneriniz var mı? İşlemcim Ryzen 5 7500F, anakartım Gigabyte A620M. Kasam MSI MAG Forge 100M.

Assasin X120 rafinerd SE öneririm. 5500 ile kullandığımda yük altında 75 dereceyi geçmiyor. A320M anakart ile kullanmama rağmen belleklere çarpmadı.

Merhaba. Benim bilgisayarım oyun oynarken bir anda takılıp kalıyordu; baştan başlatmam gerekiyordu. Sonra sıcaklık değerlerine bakmak geldi aklıma ve işlemcimin 90 derece civarında gezdiğini gördüm. Şimdi bir soğutucu almak istiyorum ama hem bütçemi zorlamadan, hem de alacağım şey fiyatına göre iyi olsun istiyorum. Bir öneriniz var mı? İşlemcim Ryzen 5 7500F, anakartım Gigabyte A620M. Kasam MSI MAG Forge 100M.

Ben olsaydım sıvı soğutucu takardım hava soğutucu olarak gerekirse Noctua NH-U12s SE- derdim ama stokta bulamadım bazı yerlerde.