Merhaba. Benim bilgisayarım oyun oynarken bir anda takılıp kalıyordu; baştan başlatmam gerekiyordu. Sonra sıcaklık değerlerine bakmak geldi aklıma ve işlemcimin 90 derece civarında gezdiğini gördüm. Şimdi bir soğutucu almak istiyorum ama hem bütçemi zorlamadan, hem de alacağım şey fiyatına göre iyi olsun istiyorum. Bir öneriniz var mı? İşlemcim Ryzen 5 7500F, anakartım Gigabyte A620M. Kasam MSI Mag Forge 100M.
Detaylar
Kim cevapladı?
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Kasa boyutları kurtarırsa Thermalright Phantom Spirit.
Daha ucuz olması lazımsa Thermalright 6 borulu Burst Assasin, 5 borulu Assasin King (ikiside 120mm fanli olması lazim) ve denk gelirse çift kule tipi Thermalright Peerless Assasin.
Bu fiyatlarda Hawit F2005 vardı da performans testini görmedim.
Daha ucuz olması lazımsa Thermalright 6 borulu Burst Assasin, 5 borulu Assasin King (ikiside 120mm fanli olması lazim) ve denk gelirse çift kule tipi Thermalright Peerless Assasin.
Bu ne ara bu kadar ucuzlamiş. Vay be.![]()
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Bu fiyatlarda Hawit F2005 vardı da performans testini görmedim.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Merhaba. Benim bilgisayarım oyun oynarken bir anda takılıp kalıyordu; baştan başlatmam gerekiyordu. Sonra sıcaklık değerlerine bakmak geldi aklıma ve işlemcimin 90 derece civarında gezdiğini gördüm. Şimdi bir soğutucu almak istiyorum ama hem bütçemi zorlamadan, hem de alacağım şey fiyatına göre iyi olsun istiyorum. Bir öneriniz var mı? İşlemcim Ryzen 5 7500F, anakartım Gigabyte A620M. Kasam MSI MAG Forge 100M.
Assasin X120 rafinerd SE öneririm. 5500 ile kullandığımda yük altında 75 dereceyi geçmiyor. A320M anakart ile kullanmama rağmen belleklere çarpmadı.
![]()
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Bu model nasıl bir şey hocam montajda filan sıkıntı yaratır mı? Ben çok anlamadığım için bir de sanırım içinden macun çıkıyor yeterli olur mu ek masrafada girmek istemiyorum açıkçası.
Bu model nasıl bir şey hocam montajda filan sıkıntı yaratır mı? Ben çok anlamadığım için bir de sanırım içinden macun çıkıyor yeterli olur mu ek masrafada girmek istemiyorum açıkçası.
Montajı çok basit.
Macun çıkıyor, yeterli.
Leviodas
Yetkin
Sizce peerless Assassin's 120 SE mi yoksa bu mu?
Alabiliyorsanız Phantom spirit SE alın, uygun fiyatlı öneri istediğiniz için bunu önerdim, bu işlemciniz için yeterli.
Leviodas
Yetkin
Alabiliyorsanız Phantom spirit SE alın, uygun fiyatlı öneri istediğiniz için bunu önerdim, bu işlemciniz için yeterli.
Teşekkürler. Konu açtım sizi de etiketledim modlar onayladığı zaman o konuda yardımcı olabilir misiniz acaba.
SpeedBeast34
Üstün
Merhaba. Benim bilgisayarım oyun oynarken bir anda takılıp kalıyordu; baştan başlatmam gerekiyordu. Sonra sıcaklık değerlerine bakmak geldi aklıma ve işlemcimin 90 derece civarında gezdiğini gördüm. Şimdi bir soğutucu almak istiyorum ama hem bütçemi zorlamadan, hem de alacağım şey fiyatına göre iyi olsun istiyorum. Bir öneriniz var mı? İşlemcim Ryzen 5 7500F, anakartım Gigabyte A620M. Kasam MSI MAG Forge 100M.
Ben olsaydım sıvı soğutucu takardım hava soğutucu olarak gerekirse Noctua NH-U12s SE- derdim ama stokta bulamadım bazı yerlerde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-