Şahin

Uzman
Vector Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com

39 bine sipariş verdim kasayı.

Görseldekilerle özelleştirme yapayım mı?
Yoksa kasa gelsin, özel olarak başka marka model PSU mu alayım?
Güç kaynağının beni 2 yıl götürmesi lazım.

Not: Performans modlarını hiç açmıyorum ve OC hiçbir zaman yapmayacağım. İş görür derseniz hiç upgrade yapmayacağım. Güç kaynağı korkutuyor biraz beni. PC yanmasın durduk yere.

Screenshot_20260531_140103_Chrome.webp

Güç kaynağı markaya göre değil, modele göre tercih edilmeli ancak sistemi James Donkey bileşenlere emanet etmek büyük risk olur. Bu markaya ait teknik verilerin neredeyse hiçbiri yok. Ne kadar bütçeniz var?

Güç kaynağı markaya göre değil, modele göre tercih edilmeli ancak sistemi James Donkey bileşenlere emanet etmek büyük risk olur. Bu markaya ait teknik verilerin neredeyse hiçbiri yok. Ne kadar bütçeniz var?
Ben sipariş verdim zaten bütçe sormalık bir şey aramıyorum.

Konuyu açmamdaki sebep şu:

Ben sipariş verdim ama yarın hazırlanacak. Ben de arayacağım, diyeceğim ki kasa ve güç kaynağını özelleştirmek istiyorum, fiyat farkını da vereceğim. Eğer yapmazlarsa zaten başka zaman başka konu açıp bana PSU önerin derim. Ama kabul ederlerse bu 3'ünden hangisini alayım ya da hiç almayıp kendim sonradan başka PSU mu alayım?

Ben sipariş verdim zaten bütçe sormalık bir şey aramıyorum.

Konuyu açmamdaki sebep şu:

Ben sipariş verdim ama yarın hazırlanacak. Ben de arayacağım, diyeceğim ki kasa ve güç kaynağını özelleştirmek istiyorum, fiyat farkını da vereceğim. Eğer yapmazlarsa zaten başka zaman başka konu açıp bana PSU önerin derim. Ama kabul ederlerse bu 3'ünden hangisini alayım ya da hiç almayıp kendim sonradan başka PSU mu alayım?
GamePower kasayı eleyin, aynı OEM üreticilerinden çıkıyor olabilir. Başka seçenek kalmıyor, Segotep Axe isteyebilirsiniz. İkisi de yeterli sisteminiz için.