2-3 ay içerisinde böyle bir sistem almayı düşünüyorum, @michaelscofield ve @LH44 sağ olsun. Ancak yanında 2K monitör alıp genel olarak 2K oyun oynamayı planlıyorum.
2-3 ay içerisinde böyle bir sistem almayı düşünüyorum, @michaelscofield ve @LH44 sağ olsun. Ancak yanında 2K monitör alıp genel olarak 2K oyun oynamayı planlıyorum.
Uygun hocam, iyi sistem toplamışsınız. Konudan bağımsız ama size soğutucu olarak bunu önereceğim Thermalright Peerless Assassin’e yakın performans veriyor.
Segotep FZ6 Pro Siyah 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1851 ve AM5, AM4 Uyumlu) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
2K'da saf güç aramak pek de mantıklı değil bence. FSR / DLSS her türlü lazım oluyor, en azından orta segment sistemlerde durum böyle.
@Ethem Efe, bu arada anakart olarak Gigabyte B850M Force da alınabilir. Kontrol ettim aralarında pek bir fiyat farkı yokmuş. BIOS ince ayar açısından Gigabyte daha pratik ve kullanışlı. Değerlendirebilirsin.
Ben sistemlerin gücünü genelde saf performansına göre yorumluyorum. Sahte kareler idare ediyor fakat saf performans kadar tatmin etmediğini düşünüyorum. Belirttiğim gibi saf performansla 2K'yı 1 yıl en fazla. Öbür teknolojilerle uzar tabii.
2K'da saf güç aramak pek de mantıklı değil bence. FSR / DLSS her türlü lazım oluyor, en azından orta segment sistemlerde durum böyle.
@Ethem Efe, bu arada anakart olarak Gigabyte B850M Force da alınabilir. Kontrol ettim aralarında pek bir fiyat farkı yokmuş. BIOS ince ayar açısından Gigabyte daha pratik ve kullanışlı. Değerlendirebilirsin.