Bütçe
5000
XPG PSU da 1 kablodan 2 tane 8 pinlik çıkış var gördüğüm kadarıyla. High Power modelinde ise 2 tane kablodan 4x8 pin çıkışı var gibi görünüyor yanlışım varsa düzeltin hocam.

Kyber öyle evet tek kablo 2 soket, High Power'ın bu modelinin fiyatı pek hoş değil.

Bu dediğiniz ozelliklere sahip bir PSU önerebilir misiniz pek bilgim yok PSU konusunda

PSU'lara bakayım alınabilir ne var.

her şeyi hallettim fakat bu psu ve kasa konusu başima dert oldu. butceyi dusuk tutmak zorunda oldugum icin ve psu konusunda pek bilgili olmadigim icin

Yanlış hatırlamıyorsam 1. kasa küçüktü, kart sığıyor mu kontrol edin.
tam sığıyor sanırım. milimi milimine. uzun vade de hava akisinda problem cikarabilceginden çekiniyorum.

Fikrinize saygi duyoyorum pek de bilgili degilim fakat sizin attiginizla benim attiklarim arasindaki fark nedir neden bunu tavsiye ettiniz? Estetik disindaki farklari soruyorum.

Attığınız kasaları detaylı incelemedim fakat ekran kartınız sığmaz diye düşünüyorum. O yüzden daha büyük FSP önerdim. İçerisinde de FSP PSU vardır ki kötü kalitede bir şey çıkacağını düşünmüyorum.

2 modeli var mış PSU'nun tekrar kontrol edeceğim soket sayısını.

CX750 CP-9020279-EU bu model çıkıyormuş, 120 mm fanlı modeli, 2 ayrı kablo 3 soket görünüyor, ihtiyacı karşılıyor, sorun yok.

Hocam reaper zaten 16 pin değil mi çok mu önemli?

Öyle evet ama tek kablodan 2 soket yerine 2 ayrı kablodan 1 soket takmak 300W üzeri güç çeken bir kart için daha güvenli, ayrıca ileride 3 soketli veya daha yüksek güç çeken kartları da kullanabilir.

Son düzenleme: