KS KS scevola Çalışkan Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 61 Beğeniler 12 18 Temmuz 2025 #31 Eagles dedi: Bu kasanın stok haliyle kullanıyorum fanlarını, gayet iyi haberin olsun. Hava akışı güzel bir kasa. Ekstra hiçbir şey yapmana gerek yok. Eki Görüntüle 164402 Eki Görüntüle 164403 Genişletmek için tıkla... evet benimki de birebir aynı kasa. Sicakliklar duser umudu ile uste de 3 tane fan taktim ama hic bir etkisi olmadi. Hava akişi gayet yeterliymiş. Şu an sırf goruntu için takmaya devam edeceğim ustteki fanları. 845 dedi: Çekirdek ısısı düşük olsa da braketten bile sıcak hava çıkacak mecburen. Genişletmek için tıkla... Evet zaten sadece islemci testi vs full sistem testi arasinda islemci 5-6 derece oynuyor. Ekran kartindan cikan sıcak havayla alakali muhtemelen.
Eagles dedi: Bu kasanın stok haliyle kullanıyorum fanlarını, gayet iyi haberin olsun. Hava akışı güzel bir kasa. Ekstra hiçbir şey yapmana gerek yok. Eki Görüntüle 164402 Eki Görüntüle 164403 Genişletmek için tıkla... evet benimki de birebir aynı kasa. Sicakliklar duser umudu ile uste de 3 tane fan taktim ama hic bir etkisi olmadi. Hava akişi gayet yeterliymiş. Şu an sırf goruntu için takmaya devam edeceğim ustteki fanları. 845 dedi: Çekirdek ısısı düşük olsa da braketten bile sıcak hava çıkacak mecburen. Genişletmek için tıkla... Evet zaten sadece islemci testi vs full sistem testi arasinda islemci 5-6 derece oynuyor. Ekran kartindan cikan sıcak havayla alakali muhtemelen.