Yusuf7878
Üstün
- Makaleler
- 14
PSU olarak PN850M alma. Bütçen çıkarsa bunu al:Merhabalar, önümüzdeki hafta sistemimi toplamaya başlayacağım ve araştırmalarım sonucunda 2K oyun oynama amaçlı kafamda bir sistem oluşturdum. Sizden isteğim seçimlerim doğru mu, değilse nedenleri ve alternatif önerilerinizi almak istiyorum.
İşlemci: Ryzen 5 7500F (2K ultra ayarda oynarken GPU’dan limitlendiğim için CPU’ya para vermemeyi düşündüm)
Anakart: MSI B850 Gaming Plus Wifi 7
İşlemci soğutucu: DeepCool AG620 ARGB
RAM: Patriot V. Venom 6000 MHz CL30 2x16
SSD: Kioxia Exceria Plus G3 Gen4 1TB
Kasa: MSI MAG Forge 320R
Ekran kartı: 9070XT??? Amazon 33 bine düşürdü Pulse’ı ancak Gaming Gecesi’ni de bekleyeceğim, uyguna bir şey bulmak istiyorum. Önerilerinize açığım.
PSU: DeepCool PN850M
Monitör: Asus TUF VG27AQML1A
Kasa ve anakart Vatanda %15 indirimde, şu an oradan almayı düşünüyorum. Monitör ve ekran kartı Amazon’da okula dönüş indiriminde, onun dışındakileri Akakçe’den en ucuz fiyatlıdan satın almayı düşünüyorum. Sizce doğru yolda mıyım, fikirlerinizi merak ediyorum. Bütçem 85.000 yazdım ancak çok da zorlamak istemiyorum. Bir tek fare aldım, masa, sandalye ve klavyem bile yok, o yüzden biraz pay bırakmak isterim. Sandalye ve klavyeyi internet kafeden ikinci el çözmeyi düşünüyorum. Masayı da Trendyol’dan 2 bin civarına falan alacağım. Yani aslında tamamen sıfırdan topluyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Forumda yeniyim, yanlış bir şey yaptıysam söylerseniz düzeltmek isterim.
Edit: RAM 2x16 ve SSD 1TB ekledim.
Çıkmazsa bunu: