Grace Peace Homelander Çalışkan Katılım 23 Haziran 2026 Mesajlar 61 Beğeniler 20 Yer Vought Tower 1 Temmuz 2026 #1 Colorful Battle AX B650M-E Pro v14 anakart ve en güncel BIOS sürümüm var. CachyOS Linux kullanıyorum. Hedefim en sorunsuz, en stabil undervolt değerleri. Overclock yapmayı düşünmüyorum. Serin ve sessiz fan eğrisi de harika olur. Kule tipi fanım var. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2026
Colorful Battle AX B650M-E Pro v14 anakart ve en güncel BIOS sürümüm var. CachyOS Linux kullanıyorum. Hedefim en sorunsuz, en stabil undervolt değerleri. Overclock yapmayı düşünmüyorum. Serin ve sessiz fan eğrisi de harika olur. Kule tipi fanım var.
J Jezoo 36 Uzman Katılım 30 Mart 2026 Mesajlar 129 Beğeniler 34 2 Temmuz 2026 #2 Undervolt yapma sebebiniz nedir? Kule tipi rahatlıkla soğutabilir.
KS KS Grace Peace Homelander Çalışkan Katılım 23 Haziran 2026 Mesajlar 61 Beğeniler 20 Yer Vought Tower 2 Temmuz 2026 #3 Jezoo dedi: Undervolt yapma sebebiniz nedir? Kule tipi rahatlıkla soğutabilir. Genişletmek için tıkla... Silikon ömrünü uzun tutmak gibi masumane bir düşüncem vardı. Bir de yaşadığım şehir çok sıcak da.
Jezoo dedi: Undervolt yapma sebebiniz nedir? Kule tipi rahatlıkla soğutabilir. Genişletmek için tıkla... Silikon ömrünü uzun tutmak gibi masumane bir düşüncem vardı. Bir de yaşadığım şehir çok sıcak da.
J Jezoo 36 Uzman Katılım 30 Mart 2026 Mesajlar 129 Beğeniler 34 3 Temmuz 2026 #4 Grace Peace Homelander dedi: Silikon ömrünü uzun tutmak gibi masumane bir düşüncem vardı. Bir de yaşadığım şehir çok sıcak da. Genişletmek için tıkla... Bence fazla düşünüyorsunuz gerek yok kullanılan silikona özel ayarlanmış.
Grace Peace Homelander dedi: Silikon ömrünü uzun tutmak gibi masumane bir düşüncem vardı. Bir de yaşadığım şehir çok sıcak da. Genişletmek için tıkla... Bence fazla düşünüyorsunuz gerek yok kullanılan silikona özel ayarlanmış.