Grace Peace Homelander Gelişen Katılım 23 Haziran 2026 Mesajlar 10 Beğeniler 5 Yer Vought Tower Dün 23:45 #1 Colorful Battle AX B650M-E Pro v14 anakart ve en güncel BIOS sürümüm var. CachyOS Linux kullanıyorum. Hedefim en sorunsuz, en stabil undervolt değerleri. Overclock yapmayı düşünmüyorum. Serin ve sessiz fan eğrisi de harika olur. Kule tipi fanım var. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:53
Colorful Battle AX B650M-E Pro v14 anakart ve en güncel BIOS sürümüm var. CachyOS Linux kullanıyorum. Hedefim en sorunsuz, en stabil undervolt değerleri. Overclock yapmayı düşünmüyorum. Serin ve sessiz fan eğrisi de harika olur. Kule tipi fanım var.
J Jezoo Uzman Katılım 30 Mart 2026 Mesajlar 116 Beğeniler 32 Bugün 00:13 #2 Undervolt yapma sebebiniz nedir? Kule tipi rahatlıkla soğutabilir.
KS KS Grace Peace Homelander Gelişen Katılım 23 Haziran 2026 Mesajlar 10 Beğeniler 5 Yer Vought Tower Bugün 00:51 #3 Jezoo dedi: Undervolt yapma sebebiniz nedir? Kule tipi rahatlıkla soğutabilir. Genişletmek için tıkla... Silikon ömrünü uzun tutmak gibi masumane bir düşüncem vardı. Bir de yaşadığım şehir çok sıcak da.
Jezoo dedi: Undervolt yapma sebebiniz nedir? Kule tipi rahatlıkla soğutabilir. Genişletmek için tıkla... Silikon ömrünü uzun tutmak gibi masumane bir düşüncem vardı. Bir de yaşadığım şehir çok sıcak da.