Arkadaşlar bana bir yol gösterecek yok mudur hiç anlamam bu işlerden kaç değer girilmeli nasıl olmalı yavaş yavaş anlatacak var mı? BIOS üzerinden. Hangi isim hangi menüden olacak diye
Mesela Curve Optimizer Offset: -30 falan girilmiş bu gibi ayarları güzel bi sıcaklıkta nasıl bulabilirim? Adım adım yaptırabilecek var mı bilen birisi aranızda?
Diğer ayarlar default kalacak şekilde dediklerimi yap. Curve Optimizer All Core Negative 30 verin ve Precision Boost OverDrive içinde Manel yapıp Advanced seçtikten sonra, PPT: 75W, TDC: 70A, EDC: 140A girin ve kadedip çıkın. Sonra da test edin.
Minor bug fixed when only a single core was selected and a random test order was chosen. Also fixed a bug if no valid core to test could be selected.
github.com
Bu programı indirin ve D:/ gibi bir kök dizine atıp, Run Core Cycler .bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Test en az 1.5 saat sürsün, inşallah hata almazsınız. Hata alırsanız zaten görürsünüz.
Minor bug fixed when only a single core was selected and a random test order was chosen. Also fixed a bug if no valid core to test could be selected.
github.com
Bu programı indirin ve D:/ gibi bir kök dizine atıp, Run Core Cycler .bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Test en az 1.5 saat sürsün, inşallah hata almazsınız. Hata alırsanız zaten görürsünüz.
R5 7600'ün R5 5600 gibi silikon kalitesinin genelde iyi çıkacağını umuyorum. Hata almamışız şimdiye kadar. İsterseniz daha çok emin olmak için sabaha kadar test etsin.
R5 7600'ün R5 5600 gibi silikon kalitesinin genelde iyi çıkacağını umuyorum. Hata almamışız şimdiye kadar. İsterseniz daha çok emin olmak için sabaha kadar test etsin.
Bir kaç yere baktım, 14500 pts alan olmuş. Sıcaklıktan biraz feragat edip, TDP'yi arttırarak performans elde edebilirsiniz. İsterseniz birde PPT: 85, TDC: 75, EDC: 150 olarak deneyin.