Leviodas

Yetkin
Peerless Assassin's 120 SE düşünüyordum fakat daha ucuz bir şey almam işimi görür mü sizce? Ayrıca içinden TF7 veya TF4 çıkıyor. Fakat benim elimde Noctua th-1 var. Hangi soğutucu ve hangi termal macunu kullanmalıyım.

Anakartım: Gigabyte A620M-H
Kasam: Fazeon F8.

@20424

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz ve sizin için yeterli.

İleride 7800X3D, 9700X, 9800X3D'ye geçerim derseniz.

TF4 yerine Noctua macunu kullanırsınız, diğerinde TF7 gelir onu kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

TF4 yerine Noctua macunu kullanırsınız, diğerinde TF7 gelir onu kullanabilirsiniz.

Giriş seviyesi mesh panallerde assasin spirit Plus V2 7500F'i tahmini kaç derecede tutar hocam?

Çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Bütçe varsa Phantom spirit alın ömürlük kullanırsınız, işlemci 7500F değil miydi?

İşlemcim 5 7600. bütçe çıkar Phantom spirit alıp serin serin kullanayım. Bu arada teşekkürler hocam fikir vermeseydiniz peerless Assassin's 120 SE alacaktım. Bir de tek kanal 16 GB ramim var yarın bir gün Dual channel yaparsam Phantom spirit sıkıştırma veya başka bir sıkıntı çıkarmaz değil mi?

İşlemcim 5 7600. bütçe çıkar Phantom spirit alıp serin serin kullanayım. Bu arada teşekkürler hocam fikir vermeseydiniz peerless Assassin's 120 SE alacaktım.

Peerless hem performans olarak hem de fan sesi olarak Phantom'dan bayağı geri kalıyor, Phantom spirit çok üst düzey bir soğutucu Noctua D15 ile başa baş çıkıyor.

Diğer yazdığınız konu 7500F, konu size ait değilmiş, birçok konuya yazınca kafa karıştı.

Peerless hem performans olarak hem de fan sesi olarak Phantom'dan bayağı geri kalıyor, Phantom spirit çok üst düzey bir soğutucu Noctua D15 ile başa baş çıkıyor.

Anladım hocam peki attığınız Phantom'u aldığım zaman TF7 mi yoksa Noctua-H1 mi süreyim sizce.

Diğer yazdığınız konu 7500F, konu size ait değilmiş, birçok konuya yazınca kafa karıştı.

Kusura bakmayın hocam.