skaledman
Çalışkan
Bu sistemi yeni topladım ama oyunda mavi ekran hatası veriyor ve PC kapanıp açılıyor.
Sistem özellikleri:
Tüm güncellemeler yapıldı: Windows güncel, NVIDIA güncel, anakart güncel. Yani güncellenmeyen bir şey bırakmadım.
PC ilk açıldığında hiçbir sorun yok; günlük işler, YouTube vb. şeyler çalışıyor.
Ama iş oyun oynamaya gelince PC çöküyor. Oyunlar: Valorant, Rust, GTA 5 gibi.
PC tamire gitti, “bir sıkıntı yok” deyip geri gönderdiler. Hiçbir şey anlamadım.
Samsung RAM’ler kullandım; RAM’lerin EXPO desteği var mı bilmiyorum. PC’de bir uyumsuzluk mu var, anlamadım.
RAM, SSD ve anakart teknik serviste incelendi; herhangi bir sıkıntı yok dediler.
Sadece oyuna girdiğimde mavi ekran geliyor ve PC yeniden açılıp kapanıyor.
Sistem özellikleri:
- Windows 11 Pro
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core
- NVIDIA 5060 Ti 16 GB
- Anakart: DDR5 B650 S2H Gigabyte (BIOS sürümü güncel, F35)
- RAM: Samsung 2x16 GB 32 GB 4000 MHz
- SSD: 1 TB Crucial M.2
- Rampage 700W Power 80+
- Sıvı soğutma (termal macun kaliteli sürüldü, ısı sorunu yok)
Tüm güncellemeler yapıldı: Windows güncel, NVIDIA güncel, anakart güncel. Yani güncellenmeyen bir şey bırakmadım.
PC ilk açıldığında hiçbir sorun yok; günlük işler, YouTube vb. şeyler çalışıyor.
Ama iş oyun oynamaya gelince PC çöküyor. Oyunlar: Valorant, Rust, GTA 5 gibi.
PC tamire gitti, “bir sıkıntı yok” deyip geri gönderdiler. Hiçbir şey anlamadım.
Samsung RAM’ler kullandım; RAM’lerin EXPO desteği var mı bilmiyorum. PC’de bir uyumsuzluk mu var, anlamadım.
RAM, SSD ve anakart teknik serviste incelendi; herhangi bir sıkıntı yok dediler.
Sadece oyuna girdiğimde mavi ekran geliyor ve PC yeniden açılıp kapanıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: