Detaylar
Kim cevapladı?eusea
Becerikli
Fan hızı ayarlamak çokta zor bir şey değil.Elle ayar yoksa mecbur Turbo kullanılmalı, elle varsa zaten yüksek ısıda yüksek RPM ayarlar.
Uyuyan Sincap
Üstün
Yani, evet.
Hocam buna cevap verir misiniz?MX-4 sürdüm fakat bu termal macun daha mı iyi olur?
![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 289,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
eusea
Becerikli
H1 daha iyi olur Grizzly etkisini 3 ayda kaybediyor
CHA FAN1 egzoz ve öndeki fanlar CHA FAN2 sıvı soğutmaya bağlı bu arada.Eki Görüntüle 174941
Şu anda oyuna giriyorum CPU yazan yere pump bağlı yanlış değilsem.
Xbox 360E
Üstün
Kullandığınız macun kaliteli. Kalın sürmediyseniz iyi.MX-4 sürdüm fakat bu termal macun daha mı iyi olur?
![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 289,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam hatta çok ince sürdüm diye bile korktum fakat üstünü kapattı.Kullandığınız macun kaliteli. Kalın sürmediyseniz iyi.
Xbox 360E
Üstün
Fazla ince sürmek absürt olmuş. Ne ince olacak ne kalın.Hocam hatta çok ince sürdüm diye bile korktum fakat üstünü kapattı.
Yok hocam ince dediğim ben öyle düşünüyordum anlamında mercimeğin biraz fazlasını sıktım sürdüm.Fazla ince sürmek absürt olmuş. Ne ince olacak ne kalın.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-