Detaylar
Kim cevapladı?Evet stok ayarlarda normal, düşürmek istiyorsan sadece 30 negatif ofset verip OC yapmadan kullanabilrisin.
-30 negatif verip diğer ayarları Auto olarak kalsınmı.
AceTeq
Üstün
-30 negatif verip diğer ayarları Auto olarak kalsınmı.
Evet.
Hocam merak ettim neden en fazla -30 verebiliyorum. -35 vermeye çalıştım ama -30 olarak geri düzeltti.
AceTeq
Üstün
Hocam merak ettim neden en fazla -30 verebiliyorum. -35 vermeye çalıştım ama -30 olarak geri düzeltti.
Nesilden dolayı veya BIOS o kadarla sınırlı. Mesela yeni X870 anakartlarda 40'a kadar çıkılabiliyor. Sonuçları paylaşabilirseniz güzel olur.
Nesilden dolayı veya BIOS o kadarla sınırlı. Mesela yeni X870 anakartlarda 40'a kadar çıkılabiliyor. Sonuçları paylaşabilirseniz güzel olur.
Dediğiniz ayarları yaptım ancak halen 77W çekiyor CPU-Z bench testinde bile.
AceTeq
Üstün
Dediğiniz ayarları yaptım ancak halen 77W çekiyor CPU-Z bench testinde bile.
Aslında normal, voltajı düşürdük ama TDP aynı kaldığı için frekansa yer açtık. Yani aynı TDP ile daha yüksek frekansa çıkıyorsunuz. O zaman şöyle yapalım, PPT 65, TDC 50, EDC 120 girip yükte HW Info ile güç değerlerini atar mısınız?
Aslında normal, voltajı düşürdük ama TDP aynı kaldığı için frekansa yer açtık. Yani aynı TDP ile daha yüksek frekansa çıkıyorsunuz. O zaman şöyle yapalım, ppt 65, tdc 50, edc 120 girip yükte hw ınfo ile güç değerlerini atar mısınız?
Kusura bakmayın hocam yemek yiyordum erken dönemedim. Buz gibi oldu
Yeni konular
-
Satılık Furycube F75 Ultra + HyperX Cloud III S Wireless
- michaelscofield
-
-
-
-
-
-