Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

turhill

Uzman
Esenlikler,

Windows 11 Pro kullanıyorum. VMware Workstation Player kullanıyordum 10 senedir ve desteği kesildi. VMware Workstation Pro 17.6 sürümünü kurdum, güzelce çalıştırdım ve işimi yaptım kapattım bilgisayarı. Ertesi gün de bilgisayarı açtım. Program güzelce açıldı, kullandım ve kapadım programı. Bir iki saat sonra tekrar programı açtığımda program açıldı ama sanal makine sayfası ve sağdaki detaylı ekran gelmedi. Solda yer alan sütunda ki üç sanal makineye de tıkladım. Tepki vermedi.

Program Windows açıldıktan sonra ilk beş dakika çalışıyor sonra pasif hale geliyor. YouTube'daki tüm videolara veya web sitelerine baktım çözüm bulamadım. Programı sildim, yükledim ve onardım. Windows ilk beş altı dakikasında çalışıyor, eğer kapatıp programı açarsam çalışmıyor program. Windows Hyper-V, sanallaştırma platformu, çekirdek koruması ayarı, Hyper-V Auto CMD ayarı. Ne yaptıysam bunu aşamadım 2 gündür.

Bilgisayarımda korsan yazılım yok.
Kaspersky Plus yüklü.

ASUS B550 Wi-Fi anakart.
AMD Ryzen 7 3700X CPU.
32 GB RAM.

Hayret ettiğim şey ise şu, Windows başladığında ilk beş dakika açtığımda program çalışıyor. Programı kapadım. Tekrar açtım. Tamamen patates oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hata alıyor musunuz yoksa direkt olarak kapanıyor mu?
Böyle duruyor. Sanal makine açılmıyor. Hata mesajı da yok. Program tepki vermiyor sanal makine açmak istediğimde.

Konu nihayete kavuşsun diye yazıyorum. Dün KB5043076 Windows güncellemesi ile sorrun çözüldü gözüküyor. Windows 11 23H2 distorsunda son ağustos 2024 de indirenlerde genel sorun olarak gördüm. Çünkü web de birçok kişinin çözülemeyen sorunu olarak tespit ettim. Microsoft da anlamış ki KB5043076 güncellemesiyle bu sorunu aştık.
İyi sosyaller.
Esenlikler,

Windows 11 Pro kullanıyorum. VMware workstation Player kullanıyordum 10 senedir ve desteği kesildi. VMware workstation Pro 17.6 sürümünü kurdum, güzelce çalıştırdım ve işimi yaptım kapattım bilgisayarı. Ertesi gün de bilgisayarı açtım. Program güzelce açıldı, kullandım ve kapadım programı. Bir iki saat sonra tekrar programı açtığımda program açıldı ama sanal makine sayfası ve sağdaki detaylı ekran gelmedi. Solda yer alan sütunda ki üç sanal makineye de tıkladım. Tepki vermedi.

Program Windows açıldıktan sonra ilk beş dakika çalışıyor sonra pasif hale geliyor. YouTube'daki tüm videolara veya web sitelerine baktım çözüm bulamadım. Programı sildim, yükledim ve onardım. Windows ilk beş altı dakikasında çalışıyor, eğer kapatıp programı açarsam çalışmıyor program. Windows Hyper-V, sanallaştırma platformu, çekirdek koruması ayarı, Hyper-V Auto CMD ayarı. Ne yaptıysam bunu aşamadım 2 gündür.

Bilgisayarımda korsan yazılım yok.
Kaspersky Plus yüklü.

ASUS B550 Wi-Fi anakart.
AMD Ryzen 7 3700X CPU.
32 GB RAM.

Hayret ettiğim şey ise şu, Windows başladığında ilk beş dakika açtığımda program çalışıyor. Programı kapadım. Tekrar açtım. Tamamen patates oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle duruyor. Sanal makine açılmıyor. Hata mesajı da yok. Program tepki vermiyor sanal makine açmak istediğimde.

Konu nihayete kavuşsun diye yazıyorum. Dün KB5043076 Windows güncellemesi ile sorrun çözüldü gözüküyor. Windows 11 23H2 distorsunda son ağustos 2024 de indirenlerde genel sorun olarak gördüm. Çünkü web de birçok kişinin çözülemeyen sorunu olarak tespit ettim. Microsoft da anlamış ki KB5043076 güncellemesiyle bu sorunu aştık.
İyi sosyaller.

Son düzenleme:
Çözüm