Alucardll

Çalışkan
VMware Workstation Pro artık kişisel kullanım için ücretsiz olmuş arkadaşlar. Ancak resmi sitesine üye olmaya çalışırken e-posta onay kodu bir türlü gelmedi. Farklı tarayıcılar ve e-posta adresleriyle de denedim ama sonuç değişmedi.

Ben de güvenilir olduğunu duyduğum TechPowerUp sitesinden indirdim. Bildiğim kadarıyla son sürümü kurdum ama meraktan güncellemeleri kontrol ederken bir sorunla karşılaştım. Neden böyle bir şey olduğunu merak ettim, aynı durumu yaşayan var mı?

1760638837818.webp
1760638912677.webp

Son düzenleme:
Bağlanamadığı gözüküyor onun dışında Techpowerup güvenlidir fakat VirtualBox neden kullanmıyorsunuz hem ücretsiz?

Hocam forumlarda genelde VMware önerildiğini gördüm. Bu konularda çok bilgili değilim, o yüzden en çok tercih edileni seçmeyi tercih ettim.
Hocam VirtualBox'un daha iyi olduğunu düşünüyorum ben. Hem ücretsiz olunca dahada iyi olduğunu düşünüyorum bi şans verin bence.

Evet, ayni hatayi bende de verdi. Guncelleme serveri kapali gorunuyor.

Bu arada Vmware Virtualbox'tan daha ileride bir yazilim. 3D hizlandirma destegi, stabilitesi ve performans optimizasyonu cok daha iyi. Ucretsiz hale gelmesi ile VirtualBox yerine tercih edilmesi normal. Ornegin MacOS kurmak isterseniz Vmware'e kurmaniz icin cok sayida rehber bulup kolaylikla kurabilirsiniz, performasi da okldukca iyidir. Ama Virtualbox sac bas yoldurur, performansi da maalesef cok kotu.