Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sıcaklık olayını halletmişiz gibi de şu 4.2 veya 4.3 GHz olayını yapman lazım. MSI olsa 10 saniyede anlatacağım da ASUS'u bir kurcalamam lazım.
Bunu izler misin?
Bunu izler misin?
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sıcaklık olayını halletmişiz gibi de şu 4.2 veya 4.3 GHz olayını yapman lazım. MSI olsa 10 saniyede anlatacağım da ASUS'u bir kurcalamam lazım.
Bunu izler misin?
Bunu izler misin?
BeTas
Yetkin
Sıcaklık olayını halletmişiz gibi de şu 4.2 veya 4.3 GHz olayını yapman lazım.
1.25 versek öyle GHz oynasak hocam nasıl olur şu an 130 watt çekiyor 150 yolu var 1.25 belki olur
GHz ile ilgili video var mı ya da siz analtabilir misiniz?
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Elinden geldiği kadar düşük tutup stabili yakalamak lazım amaç o ben 1.175 de 4.4 kullanıyorum 
BeTas
Yetkin
GHz ayarını nereden yapacağız hocam
docp açık
Burada yaptığım işlem var ben offset yapmak yerine manuel yaptım
@Ertuğ Eroğlu 3.8 çıkarttım şimdi 3.9 4.0 şeklinde devam edeceğim. Aklıma bir soru takılıyor ama yine böyle ayar yaparken birden 4.4 yapmıştım sistem kapanmıştı strest sokunca acaba bu kapanmanın sisteme zararı var mı?
docp açık
Bunu izler misin?
Burada yaptığım işlem var ben offset yapmak yerine manuel yaptım
@Ertuğ Eroğlu 3.8 çıkarttım şimdi 3.9 4.0 şeklinde devam edeceğim. Aklıma bir soru takılıyor ama yine böyle ayar yaparken birden 4.4 yapmıştım sistem kapanmıştı strest sokunca acaba bu kapanmanın sisteme zararı var mı?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yani fazla yıpratmamak lazım işlemciyi. 4.2 de ya da 4.3 de bırak derim. Hatta 4.2 bile yeter.
Eğer ki bu yaptıklarımızdan birisi işini de gördü ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim
Eğer ki bu yaptıklarımızdan birisi işini de gördü ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim
BeTas
Yetkin
Yani fazla yıpratmamak lazım işlemciyi. 4.2 de ya da 4.3 de bırak derim. Hatta 4.2 bile yeter.
Öyle düşnüyorum zaten 4070S var işlemciye fazla yük binmez 2K da. Sadece 4 göreyim
@Ertuğ Eroğlu hocam Prime ile test yaparken HWMonitor üzerindeki verilerinizi atabilir misin uygunsa bir şeyi kontrol edeceğim.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-