Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Anakart nedir? Ek olarak PBO sekmesinde yaptığın değişiklikler nedir?
PBO Enabled vs. yaptıysan ve işe yaramadıysa PBO Advanced seçip PBO limitlerini manuel ayarlamak gerekiyor.
PBO Enabled vs. yaptıysan ve işe yaramadıysa PBO Advanced seçip PBO limitlerini manuel ayarlamak gerekiyor.
graceless
Gelişen
Anakart nedir? Ek olarak PBO sekmesinde yaptığın değişiklikler nedir?
PBO enabled vs. yaptıysan ve işe yaramadıysa PBO Advanced seçip PBO limitlerini manuel ayarlamak gerekiyor.
Anakart ASUS Prime B550M-K ARGB.
Advanced seçip ayarladım.
- Makaleler
- 50
Power Limit'i kaça ayarladın? Advanced'da yaptığın ayarların fotoğrafını çekip at.Anakart ASUS Prime B550M-K ARGB.
Advanced seçip ayarladım.
graceless
Gelişen
Power Limit'i kaça ayarladın? Advanced'da yaptığın ayarların fotoğrafını çekip at.
- Makaleler
- 50
@graceless, ayarlarda sıkıntı göremedim. Belki de silikon piyangosunda şanssız çıkmışsındır. CoreCycler indirip PBO ayarlarını teste tabi tutabilirsin.
graceless
Gelişen
@graceless, ayarlarda sıkıntı göremedim. Belki de silikon piyangosunda şanssız çıkmışsındır. Corecycler indirip PBO ayarlarını teste tabii tutabilirsin.
Olabilir ama hiç artmaması anormal değil mi silikon kötü olsa bile hızın biraz artması gerekirdi.
- Makaleler
- 50
@graceless, PBO Override ayarını yükseltmek, doğrudan performans artışı sağlamaz. Sen işlemcinin çekirdeklerinin çıkabileceği tepe frekansı yükseltiyorsun, çipin eğer tepe frekansa çıkabilecek potansiyeli varsa bu performans artışını gözlemlersin. Diyelim elindeki silikon 5 GHz'e boost olabilecek kadar iyi, sen bu silikonda PBO Override ayarını 5 GHz'ye boost olacağı şekilde ayarladığın takdirde performans artar. 4.8 GHz'den üstüne boost olamayacak silikona, +1000 MHz Override bile bassan stabil çalışmayabilir veya performans atışı meydana gelmeyebilir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano