GODOU

Başarılı
İyi akşamlar öncelikle, yaklaşık 2-3 gündür kullanmış olduğum PC beni oyunlardan bir anda atmaya başladı. Baktığımda ekran kartı ve işlemci sıcakları normal ve driverları kontrol ettiğimde de herhangi bir sorun gözükmüyor ama anlamadığım bir şekilde bütün oyunlardan bir anda masaüstüne dönüyorum. Sadece LoL oynarken almış olduğum hata var onu da sizinle paylaşıyorum, ayrıca oyunda iken işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını da sizinle paylaşıyorum.
Son olarak yaklaşık bi' 15 gün önce kadar termal macun değişimi yaptırdım ama son 2-3 güne kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

Screenshot_42.webp

Screenshot_39.webp

Termal macun değişimi işlemci için mi yoksa ekran kartı için mi yapıldı? Ekran kartı için yapılmış ise termal padler cihaz açılırken kopmuş olabilir. Ortalama bilgisayarcılar masraflı olduğu ve kendi bilgisizlikleri kaynaklı termal pad ile uğraşmak istemezler. Bu da ekran kartı üzerindeki vram'lerde yük altında ani ısınmaya ve kapanmaya sebebiyet verebilir. Aida64 Extreme ile işlemci, ekran kartı ve RAM üçlüsüne ayrı ayrı stres testi yapmanızı, HWiNFO ile de kenardan sıcaklıkları takip etmenizi öneririm sorunlu parçayı bulabilmek adına.