anilx

Yetkin
Arkadaşlar sadece Brave açık 10 sekme falan var bazen bir anda 70-80 dereceye çıkıyor 3 saniye takılıp düşüyor fanların sesi de artıyor
Fakat CS2 de 400 500FPS arası alıyorum ve işlemci sıcaklığı 65-70 derecelerde takılıyor oyundayken fakat Discord'da video falan açınca bir anda 70 80'e falan çıkıyor. Bu sıcaklık değerleri normal mi?

Açık 10 sekmeden kastınız nedir? Kaçında video oynatmaya çalışıyor mesela tarayıcı? Oynatıyorsa hangi çözünürlükte? (kabaca). Bunları belirtin. Ayrıca CS2 işlemcinize tamamen yüklenmiyor olabilir. Öncelikle yüzdeleri gözlemleyin Afterburner ile oyunda.

Ek olarak soğutucunuz nedir?

Açık 10 sekmeden kastınız nedir? Kaçında video oynatmaya çalışıyor mesela tarayıcı? Oynatıyorsa hangi çözünürlükte? (kabaca). Bunları belirtin. Ayrıca CS2 işlemcinize tamamen yüklenmiyor olabilir. Öncelikle yüzdeleri gözlemleyin Afterburner ile oyunda.

Ek olarak soğutucunuz nedir?
soğutucum bu https://www.gaming.gen.tr/urun/5650...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
sekmelerde videolar 2 3 tane oluyor oynamıyor ama öyle duruyorlar 1080p de falan diğerleri twitter google falan normal siteler, genellikle kullanım %85 %100 arasında gidip geliyor cs2 de, forza'da %98 de falan 72 73 derecelerde

Altındaki güvenlik etiketi çıkardınız mi?

Evet fakat garip bir şey fark ettim birkaç termal macun değiştirdim, 3 aydır bende termal macun kalitesiz dendiği için değiştirmek için 2 3 kere kaldırdım sogutucuyu ve termal macunu tamamen düzgünce sürmeme ragmen ortasından bozuk para boyutunda termal macun erimiş mi yok mu olmuş bilmiyorum fakat kayboluyor. Ya da kaldırdığımdan dolayı vakumun etkisinden sağa sola dağılıyor bende bilmiyorum.

Evet fakat garip bir şey fark ettim birkaç termal macun değiştirdim, 3 aydır bende termal macun kalitesiz dendiği için değiştirmek için 2 3 kere kaldırdım sogutucuyu ve termal macunu tamamen düzgünce sürmeme ragmen ortasından bozuk para boyutunda termal macun erimiş mi yok mu olmuş bilmiyorum fakat kayboluyor. Ya da kaldırdığımdan dolayı vakumun etkisinden sağa sola dağılıyor bende bilmiyorum.

MX-4 veya Thermal Grizzly öneririm macun tam iletkenlik yapamıyor sanırım.