KS KS anilx Yetkin Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 725 Çözümler 1 Beğeniler 173 9 Haziran 2025 #11 TheDark dedi: O zaman islemciye alakalı ben hiç AMD kullanmadığım için hep Intel ısınma sorunu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciylen ne alakası olabilir ki sıfır aldım.
TheDark dedi: O zaman islemciye alakalı ben hiç AMD kullanmadığım için hep Intel ısınma sorunu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciylen ne alakası olabilir ki sıfır aldım.
TheDark Becerikli Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 526 Çözümler 3 Beğeniler 141 Yer Türkiye 9 Haziran 2025 #12 anilx dedi: Hocam işlemciylen ne alakası olabilir ki sıfır aldım. Genişletmek için tıkla... İşlemci kendisi o kadar ısınıyordur veya bilgisayarındaki bir yazılım öyle yapıyordur OC yaptınız mi?
anilx dedi: Hocam işlemciylen ne alakası olabilir ki sıfır aldım. Genişletmek için tıkla... İşlemci kendisi o kadar ısınıyordur veya bilgisayarındaki bir yazılım öyle yapıyordur OC yaptınız mi?
KS KS anilx Yetkin Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 725 Çözümler 1 Beğeniler 173 9 Haziran 2025 #13 TheDark dedi: İşlemci kendisi o kadar ısınıyordur veya bilgisayarındaki bir yazılım öyle yapıyordur OC yaptınız mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan CPU için oyun modunu açtım herhalde hız aşırtmıştır tahminen
TheDark dedi: İşlemci kendisi o kadar ısınıyordur veya bilgisayarındaki bir yazılım öyle yapıyordur OC yaptınız mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan CPU için oyun modunu açtım herhalde hız aşırtmıştır tahminen
TheDark Becerikli Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 526 Çözümler 3 Beğeniler 141 Yer Türkiye 9 Haziran 2025 #14 anilx dedi: BIOS'tan CPU için oyun modunu açtım herhalde hız aşırtmıştır tahminen. Genişletmek için tıkla... Kapatıp deneyin sıcaklıklar eskisi gibi olacak mi?
anilx dedi: BIOS'tan CPU için oyun modunu açtım herhalde hız aşırtmıştır tahminen. Genişletmek için tıkla... Kapatıp deneyin sıcaklıklar eskisi gibi olacak mi?
KS KS anilx Yetkin Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 725 Çözümler 1 Beğeniler 173 9 Haziran 2025 #15 TheDark dedi: Kapatıp deneyin sıcaklıklar eskisi gibi olacak mi? Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim, akşam tekrar yazarım fark olup olmadığını çünkü nadiren oluyor. @TheDark hocam bir fark görmedim @62 hocam bir el atar mısınız Son düzenleme: 13 Haziran 2025
TheDark dedi: Kapatıp deneyin sıcaklıklar eskisi gibi olacak mi? Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim, akşam tekrar yazarım fark olup olmadığını çünkü nadiren oluyor. @TheDark hocam bir fark görmedim @62 hocam bir el atar mısınız