Detaylar
Kim cevapladı?Machvins
Başarılı
Fazla. 9800X3D ile 38-40 derece boşta, contact frame ile thermalright termal macunu ile montaj yaptım. Sisteminide güncelle, KB sürümleri işlemciyi daha performanslı ve serin çalıştırıyor. PBO açık bu arada, kapalıda autoda daha serin oluyor değerler.Sistemi daha bugün topladım, boşta 55 derece normal midir? Arctic Liquid Freezer 360mm soğutucu var sistemimde, termal macunumda MX4. Daha oyunlarda test etmedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
rgnrx7
Uzman
Deneyeceğim.
Fazla. 9800X3D ile 38-40 derece boşta, contact frame ile thermalright termal macunu ile montaj yaptım. Sisteminide güncelle, KB sürümleri işlemciyi daha performanslı ve serin çalıştırıyor. PBO açık bu arada, kapalıda autoda daha serin oluyor değerler.
Machvins
Başarılı
Birde genelde unutuluyor bakmanda fayda var, Soğutucunun bakır yüzeyinde çizilmesin diye jelatin koyuyor üretici, bazen montajda gözden kaçabiliyor onuda kontrol etmelisin.
deadfellow
Üstün
Normal olduğunu varsayıyorum, IOD sıcaklığından dolayı boşta o sıcaklığı görüyorsun.
Jelatini çıkartmadan taksa +95 derece olur, jelatinli kullanmak direkt kendini belli eder.Birde genelde unutuluyor bakmanda fayda var, Soğutucunun bakır yüzeyinde çizilmesin diye jelatin koyuyor üretici, bazen montajda gözden kaçabiliyor onuda kontrol etmelisin.
rgnrx7
Uzman
Normal olduğunu varsayıyorum, ıod sıcaklığından dolayı boşta o sıcaklığı görüyorsun.
Jelatini çıkartmadan taksa +95 derece olur, jelatinli kullanmak direkt kendini belli eder.
AMD'nin uygulamasında %100 yük altında test yapıyorum 70-75 derece arasında takılıyor şu anda sizce boşta o sıcaklıkları vermesi normal mi oyunlara girmeli miyim?
AMD'nin uygulamasında %100 yük altında test yapıyorum 70-75 derece arasında takılıyor şu anda sizce boşta o sıcaklıkları vermesi normal mi oyunlara girmeli miyim?
MSI centerdada sıcaklık aynı.
MSI centerdada sıcaklık aynı.
Cinebench'ten test yaptım değerler normal gibime geldi.
Normal olduğunu varsayıyorum, ıod sıcaklığından dolayı boşta o sıcaklığı görüyorsun.
Jelatini çıkartmadan taksa +95 derece olur, jelatinli kullanmak direkt kendini belli eder.
Hocam sizin 9800X3D PUBG Steam oynuyorsanız kaç derecelerde geziyor ve hangi soğutmayı kullanıyorsunuz siz.
@deadfellow hocam bir yardımcı olur musunuz?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: