Bütçe
3.500 TL

E r h a n

Uzman
Makaleler
1
Yer
ANKARA
Merhabalar,
Kullandığım sıvı soğutucu ömrünü tamamlamak üzere ve yerine kule tipi bir hava soğutucuya geçmeyi düşünüyorum.
Aklımda iki seçenek var; nedeni ise kasanın soğutucu yüksekliği maksimum 160mm ile sınırlı olması.
  1. Thermalright Peerless Assassin 120 Black "2000TL."
  2. Deepcool Ak620 Zero Dark "3300TL."
Farklı bir marka da olabilir, sizlerin değerli görüşlerine açığım. İşin bütçe kısmı da; 3.500 TL'ye kadar çıkabilirim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Kullandığım sıvı soğutucu ömrünü tamamlamak üzere ve yerine kule tipi bir hava soğutucuya geçmeyi düşünüyorum.
Aklımda iki seçenek var; nedeni ise kasanın soğutucu yüksekliği maksimum 160mm ile sınırlı olması.
  1. Thermalright Peerless Assassin 120 Black "2000TL."
  2. Deepcool Ak620 Zero Dark "3300TL."
Farklı bir marka da olabilir, sizlerin değerli görüşlerine açığım. İşin bütçe kısmı da; 3.500 TL'ye kadar çıkabilirim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Yüksekliği 162mm. kurtarmadı :(

Merhaba. Listenizde bulunsun, tavsiye ederim.

Çok teşekkürler. Sanırım tercihimi bu markadan yana kullanacağım. Isı yayma kapasitesi 260 TDP bunu beğendim.

Siparişi verdim. Isı testlerini paylaşacağım.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Yüksekliği 162mm. kurtarmadı :(

Çok teşekkürler. Sanırım tercihimi bu markadan yana kullanacağım. Isı yayma kapasitesi 260 TDP bunu beğendim.

Siparişi verdim. Isı testlerini paylaşacağım.
Hayırlı olsun. Gerçi AMD bile bu modelde sıvı soğutma öneriyor ama işinizi görür bence.

Yaklaşık 15 dakika kadar, CPU-Z ile birkaç defa test ettim maksimum78 derece, boşta 37 / 40 derece arasında. PBO ve hız aşırtma gibi yöntemleri denemedim.

Ekran Görüntüsü (1).webp