Bütçe
6.000 TL
Kazıklanmalık bir durum yok, kasama en fazla 240 mm'lik fan sığıyor. En uygun olanı aldım :) İş görüyor, fanın kazıklanması olmaz. Attığınız markayı ilk defa duydum, ayrıca Cooler Master'ın yanından geçemez çok.

Kazıklanmalık bir durum yok kasam en fazla 240mmlık fan sığıyor en uygun olanı aldım :) iş görüyor fanın kazıklanması olmaz attığınız markayı ilk defa duydum ayrıca Cooler Master'in yanından geçemez çok.

Kasanızın desteklediği kadarıyla seçim yapmanız iyi fakat bilmediğiniz modeli önce yadırgamadan incelemenizi tavsiye ederim. Esenlikler dilerim.

Teşekkürler öneriniz için. Ben de bunu bulmuştum fakat uyumluluğundan şüpheliyim.

AM4 ve AM5 soket uyumlu ama bunu almanızı tavsiye etmem. Vatandaki adam da söyledi, bunlar sıkıntılıymış. Eğer 360mm destekliyorsa kasanız, Lian Li 2 ürününü tavsiye edebilirim.

Kasanızın desteklediği kadarıyla seçim yapmanız iyi fakat bilmediğiniz modeli önce yadırgamadan incelemenizi tavsiye ederim. Esenlikler dilerim.
bilmeden kazıklanmıssınız demezseniz bende demem bende esenlikler dilerim.

AM4 ve AM5 soket uyumlu ama bunu almanızı tavsiye etmem. Vatandaki adam da söyledi, bunlar sıkıntılıymış. Eğer 360mm destekliyorsa kasanız, Lian Li 2 ürününü tavsiye edebilirim.

teşekkürler emekleriniz için

Kazıklanmışsınız zaten. 8 sene önce kullandığım AIO'yu ucuz diye gidip vatandan almışsınız.(Ya da vatanda başka 240mm aio yoktu, hemen kişisel algılamayın lütfen.) Vatandaki personel size satamadığı ürünü bir güzel itelemiş. :rofl:
Idle 60 derece aldığınız AIO'yu övmeyin bari hocam. O kadar ölmedik daha.
Size tavsiyem o AIO'nun fanlarını ikinci el satıp Arctic ya da Noctua fan almanız. Yoksa o AIO kafanızı çok ağrıtır. Ses sizin için önemli değilse zaten ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Ek olarak o soğutmanın PBO açıkken 200+watt soğutabileceğini hiç ama hiç sanmıyorum.
1752876414891.webp

Kötü bir soğutucu almışsınız, 9950x3D ye yazık etmişsiniz. Gerçekleri duyun, sinirlenmeyin.