youname1t
Çalışkan
GM 120 H
GM 120 H
75 derece ideal sıcaklık baremlerinden biridir hocam endişelenmeyin.önerileriniz için teşekkürler hocam cs de 75dereceleri görünce bir problem olur mu diye tutuştum biraz açıkcası![]()
Kazıklanmalık bir durum yok, kasama en fazla 240 mm'lik fan sığıyor. En uygun olanı aldımDostum sen kazıklandın. O soğutucuyu övmene hiç gerek yok. 100 TL farka bu vardı.
Konu sahibi için bunu önerebilirim.
Bu arada bu tarz uçuk soğutuculara hiç gerek yok. 7800X3D için kasanıza sığarsa Phantom spirit bile yeter.
Kazıklanmalık bir durum yok kasam en fazla 240mmlık fan sığıyor en uygun olanı aldımiş görüyor fanın kazıklanması olmaz attığınız markayı ilk defa duydum ayrıca Cooler Master'in yanından geçemez çok.
AM4 ve AM5 soket uyumlu ama bunu almanızı tavsiye etmem. Vatandaki adam da söyledi, bunlar sıkıntılıymış. Eğer 360mm destekliyorsa kasanız, Lian Li 2 ürününü tavsiye edebilirim.Teşekkürler öneriniz için. Ben de bunu bulmuştum fakat uyumluluğundan şüpheliyim.
bilmeden kazıklanmıssınız demezseniz bende demem bende esenlikler dilerim.Kasanızın desteklediği kadarıyla seçim yapmanız iyi fakat bilmediğiniz modeli önce yadırgamadan incelemenizi tavsiye ederim. Esenlikler dilerim.
teşekkürler emekleriniz içinAM4 ve AM5 soket uyumlu ama bunu almanızı tavsiye etmem. Vatandaki adam da söyledi, bunlar sıkıntılıymış. Eğer 360mm destekliyorsa kasanız, Lian Li 2 ürününü tavsiye edebilirim.
bilmeden kazıklanmıssınız demezseniz bende demem bende esenlikler dilerim.
Kazıklanmışsınız zaten. 8 sene önce kullandığım AIO'yu ucuz diye gidip vatandan almışsınız.(Ya da vatanda başka 240mm aio yoktu, hemen kişisel algılamayın lütfen.) Vatandaki personel size satamadığı ürünü bir güzel itelemiş.bilmeden kazıklanmıssınız demezseniz bende demem bende esenlikler dilerim.