Ryzen 7 7800X3D ve RTX 4070 Super sistemin ortalama fiyatı nedir?

fordark

Yetkin
80.000 - 100.000 arası tutuyor topladığımda. Bu fiyat bu ekran kartına ve işlemciye göre normal mi? Piyasayı bilmediğimden soruyorum. 32 GB RAM + 2 TB SSD + MSI MAG X670e anakart da mevcut. @2254 @Vadbav

Dostum şunu diyorum. Takılabilir. Ben MSI Sıvı soğutma önerdiğim için MSI anakart kullandım. Her parça ayrı ayrı olmasını çok sevmiyorum o yüzden asrock anakart kullanıyorsam kasaya göre bir soğutucu öneriyorum öbür türlü durumda anakarta göre. PCB sıcaklıkları zaten 95 dereceye çıkmıyorsa sıkıntı olmaz ki çoğunlukla PCB sıcaklığı dert edilmez. Max 70 derece olacak PCB sıcaklığı için dert etmeye gerek yok ki kasada 360mm sıvı soğutma var. Ekstra M2 slotu avantajı evet var ama X4 çevirici ile MSI olana gene ekstra M2 takılabilir zaten 2 TB koydum sisteme de ki bu avarage bir kullanıcı için yeter hatta fazla bile gelir.

O yüzden ilkinde olabilir dedim çünkü 240mm sıvı soğutma kullandım ilk olan modelde. 2. için okadar dert edecek bir durum yok.

O 2. sistem hangi siteden toplanmış? Itopya mı yoksa Gaming Gen Tr mi?

Sosyal medyada gördüm Sinerji skandalı diye bir olay olmuştu ama güvenilirliğinden endişelenmeli miyim? YouTube ve bazı sosyal medyalarda bayağı ses getirmişti.

O olaydan sonra bir daha benzer bir duruma kalkışacaklarını çok sanmıyorum. Gene de Sinerji benim gördüğüm kadarıyla İtopya ve gaming.gen'e nazaran daha az şikayet alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Komple MSI sistem dizecekse dediğiniz gibi yapabilir ona itirazım olmaz. Bende tam tersi gerekirse hepsini farklı markalardan alırım. Kaliteden ödün vermek istemiyorum. Az buz fark olsa yine anlarım ama bana bu kadar fark fazla geliyor. Aradaki +- farkları kendi gördü hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa onu tercih edebilir.

Benim sevmeme nedenim sistem ilk montajında tamam ama bazen kasada değişiklik yapılacağı zaman ufak tefek bir fan değişikliği için bile her parçası farklı olan kasalarda kablolama vs çok uğraştırıyor. O yüzden en az uğraştıracak şekilde parça seçiyorum. Zaten her türlü ikisi de çok rahat parçaları taşıyacak diye.

Sinerji toplayacak sistemi ama? Takılı sistem üzerinde değişiklik yapması daha kolay olur.

Sinerji toplayacak sistemi ama?
Sinerji toplayacak tabii ki. Ben ilerleyen zaman için dedim. Eğer kasada ilerde değişiklik vs. gerektiği zaman her parça farklı marka olduğunda hem kasa güzel gözükmüyor hem de biraz parça montaj işi sıkıntıya giriyor.

Sosyal medyada gördüm Sinerji skandalı diye bir olay olmuştu ama güvenilirliğinden endişelenmeli miyim? Youtube ve bazı sosyal medyalarda baya ses getirmişti.
Hepsi aynı. Hatta sinerji son olaydan sonra bir süreliğine müşterilerine daha iyi bile davranabilir. Tabi bu sadece bir varsayım.

Saygı duyarım.

İfadeler: 824
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…