Böyle mi kullanayım yoksa 20000 TL ye RX 7800 XT mevcut onunla beraber 4.000 TL'ye 750+ PSU mu alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır yüksek ihtimalle 5070 alacağım ancak olur da PSU yetersiz kalırsa yanma gibi ekran kartına zarar gelecek bir durum yaşanmaz değil mi? Kapanma vs yaşanırsa zaten mecbur üstüne koyup f/p bir ürün alırım ama zarar gelmemesi önemli. Yanıtlarınız için teşekkür ederim bu PSU konusunda neredeyse hiç bilgim yok ondan size danisiyorum

Tamamdır yüksek ihtimalle 5070 alacağım ancak olur da PSU yetersiz kalırsa yanma gibi ekran kartına zarar gelecek bir durum yaşanmaz değil mi? Kapanma vs yaşanırsa zaten mecbur üstüne koyup f/p bir ürün alırım ama zarar gelmemesi önemli. Yanıtlarınız için teşekkür ederim bu PSU konusunda neredeyse hiç bilgim yok ondan size danisiyorum
Hayır, yanma gibi bir şey olmaz. Sadece pc kendisini kapatır. Ve dediğimiz gibi PSU yeterli bu yüzden kendisini kapatmaz.

Dostlar Rx 9070 29k ya bulunuyor şimdi gördüm buna da 700w yeterli olur mu bir de konudan bağlantısız aradaki 2k farka değer mi hangisi alınır