Bütçe
66.000

Ozi2658 28

Becerikli
Arkadaşlar, bugün kendime Ryzen 7 7800X3D ve RX 9070 XT'li sistem aldım.
  • R7 7800X3D ve RX 9070 XT
  • B650M-R anakart.
  • Lexar Thor 32 GB RAM 6000MHz.
  • 1TB PS5 uyumlu SSD.
  • 240mm sıvı soğutucu.
  • 750W CMT 318 kasa.

Sistem bu, sadece işlemci değiştirdim. Sizce iyi midir? Online oyunlar ağırlıklı oynayacağım 4K'da hikayeli oyunlarda oynarım. Umarım iyi bir tercih yapmışımdır. Çünkü bir de iade vs. yapamam. 3 gün sonra gidip alacağım hazır olunca. Şimdiden iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Uzun zamandır istediğim bir sistemdi (: Allah olmayan arkadaşlarımıza daha iyilerini nasip etsin inşallah. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • B650M-R anakart.
  • 1TB PS5 uyumlu SSD.
  • 240mm sıvı soğutucu.
  • 750W CMT 318 kasa.

Sistem bu, sadece işlemci değiştirdim. Sizce iyi midir? Online oyunlar ağırlıklı oynayacağım 4K'da hikayeli oyunlarda oynarım. Umarım iyi bir tercih yapmışımdır. Çünkü bir de iade vs. yapamam. 3 gün sonra gidip alacağım hazır olunca. Şimdiden iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Uzun zamandır istediğim bir sistemdi (: Allah olmayan arkadaşlarımıza daha iyilerini nasip etsin inşallah. İyi günler.
İade yapamayacağınız için yorum yapmak doğru olmaz. Biri gelir olumsuz bir yorum yapar, moraliniz bozulur. Madem heves ettiniz, aldınız, tadını çıkarın derim. 🙂

• B650M-R anakart.
  • 1TB PS5 uyumlu SSD.
  • 240mm sıvı soğutucu.
  • 750W CMT 318 kasa.

Yorum yapıp moral bozmak istemeyiz. Güle güle kullanın. :)

İade yapamayacağınız için yorum yapmak doğru olmaz. Biri gelir olumsuz bir yorum yapar, moraliniz bozulur. Madem heves ettiniz, aldınız, tadını çıkarın derim. 🙂

Haklısınız hocam. Birkaç haftdır araştırıyorum aldım artık yapacak bir şey yok. Teşekkrü ederim (:

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Teşekkür ederim hocam sağ olun (:

Yorum yapıp moral bozmak istemeyiz. Güle güle kullanın. :)

Hocam teşekkür ederim sağ olun ama siz öyle deyince içime bie kurt düştü. O kadar kötü mü ya :D

Son düzenleyen: Moderatör: