- Makaleler
- 7
O zaman aynı fiyatlarda zaten ikisi de Ryzen 9 alsana.RTX 2070 Super var, 4 yıldır kullanıyorum. Şimdilik güncellemek gibi bir planım yok. Belki seneye.
O zaman aynı fiyatlarda zaten ikisi de Ryzen 9 alsana.RTX 2070 Super var, 4 yıldır kullanıyorum. Şimdilik güncellemek gibi bir planım yok. Belki seneye.
Sadece hangisinin daha iyi olduğu konusunda emin değildimO zaman aynı fiyatlarda zaten ikisi de Ryzen 9 alsana.
Tam tersi hocam. Gaming için 7800X3D iş için 7900.Sadece hangisinin daha iyi olduğu konusunda emin değildimBirçok yerde özellikle render yapmayacaksanız R7 7800X3D alın yazıldığını gördüm. Bu yüzden sordum.
Daha ucuz, fiyat/performans olacağını düşünmediğim için artık çok da ilgilenmiyorum..Bekleyin 1 hafta sonra 9000 serisi çıkmaya başlayacak.
Karışık kullanıyorum. Gündüz iş, akşam oyun olarak. İş için Visual Studio Code ve FileZilla gibi basit programlar kullanıyorum. Bunu her iki işlemci de rahatlıkla idare edebilir diye düşündüğüm için R7 7800X3D'ye yakındım. Ama R9 7900X'in de farklı artıları yazıldı. Biraz düşüneceğim.İş için kullanılacak ise Ryzen 9 serisini tercih edin.
Daha ucuz, fiyat/performans olacağını düşünmediğim için artık çok da ilgilenmiyorum.
Karışık kullanıyorum. Gündüz iş, akşam oyun olarak. İş için Visual Studio Code ve FileZilla gibi basit programlar kullanıyorum. Bunu her iki işlemci de rahatlıkla idare edebilir diye düşündüğüm için R7 7800X3D'ye yakındım. Ama R9 7900X'in de farklı artıları yazıldı. Biraz düşüneceğim.