Ryzen 7 9700X & RTX 5080 hazır sistem alınır mı?

Bütçe
90.000-100.000 TL

RetroTape

Çalışkan
Gaming.gen.tr üzerinden MIRANA-5080 / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / GALAX GeForce RTX 5080 1-Click OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistemi buldum ama fiyat performans olarak ve parçalar olarak nasıldır sizce?

Bir de 5080'de Galax ekran kartları hakkında pek bir bilgim yok bir sıkıntıları var mı genel olarak iyiler mi MSI ile arasında çok büyük bir fiyat farkı yok ama 4000 serilerinde MSI kartların bazılarında sıkıntı vardı diye hatırlıyorum. 5000 serisinden bir problem yoksa MSI da tercih edebilirim. Bunlar dışında önerilere de açığım.

Bütçe maksimum ₺100 bin olabilir ama yine de ₺90 bin civarları tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
F/P parçalarla 100K'ya 9800X3D, 5080 sistem önerebilirim.

Düşük çözünürlük ve detay ile rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız 9700X olur.

Düşük çözünürlük ve detay ile rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız 9700X olur.

2K kullanmayı düşünüyorum ve çoğunlukla AAA oyunlar oynayacağım hani darboğaz gibi sıkıntılar yaşar mıyım yine de? Açıkçası 9800X3D almak daha mantıklı tabii ki ama o parayla monitör almayı düşünüyorum.

9700X daha mantıklı oyun şeklinize, sıkıntı yaşatmaz.

9700X daha mantıklı oyun şeklinize, sıkıntı yaşatmaz.

Peki Galax ekran kartları hakkında bilginiz var mı nasıldır yoksa biraz daha koyup MSI mı almalıyım? Aslında ASUS ROG STRIX kullanıyordum eski ekran kartımda gayet memnundum ama ASUS'un fiyatları 5000 serisinde çok fahiş kalıyor.

Çok fiyat farkı var Gainward alıp geçin.

Hazır sistem sizin paylaştığınız var, onun dışında avantajlı sistem göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…