SinanD

Üyecik
Arkadaşlar merhaba.
Yeni bir sistem toplayacağım için çok heyecanlıyım fakat hata yapmak istemediğim için sizden yardım istiyorum.
Anakart ve ekran kartı ile PSU arasında bir problem oluşma ihtimali var mı?
Daha uygun parça önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler...

• CPU: Ryzen 7 9700X
  • GPU: Gigabyte RX 7800XT
  • MBD: MSI B650M GAMING Plus Wi-Fi AM5 DDR5
  • RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16 GB) 6000MHz DDR5 CL36 AMD EXPO Dual Kit RAM-CMH32GX5M2E6000Z36
  • SSD: Samsung 990 EVO Plus 1TB
  • PSU: Corsair CX750 750 Watt 80 Plus Bronze ATX
  • Kasa: ASUS A21 Plus
  • CPU Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120

PSU olarak bunu tercih edin. İleride ekran kartı değişirseniz problem yaşabilirsiniz.
hocam bilmediğimden soruyorum. Ekran kartı 700 w psu öneriyor. 270w güç tüketiyor, işlemci de 105w tüketiyor. ileride 9070xt ile sistemi geliştirsem de 750 w yeterli olur diye düşünmüştüm. Neyi kaçırıyorum :bıkkın:

hocam wifi ile kullanacağım için anakartın uygun wifi modeli ile konfigürasyonu düzenleyebilir misiniz ? Fazla bilgim olmadığı için düzenleyemiyorum

hocam bilmediğimden soruyorum. Ekran kartı 700 w psu öneriyor. 270w güç tüketiyor, işlemci de 105w tüketiyor. ileride 9070xt ile sistemi geliştirsem de 750 w yeterli olur diye düşünmüştüm. Neyi kaçırıyorum :bıkkın:

hocam wifi ile kullanacağım için anakartın uygun wifi modeli ile konfigürasyonu düzenleyebilir misiniz ? Fazla bilgim olmadığı için düzenleyemiyorum
Aslında yeterli olur ama limitte kalmasa daha iyi olur, ileriye yönelik bir parça gibi düşün.