Ryzen 7 9700X'in 105W modu açılmalı mı?

wosvos72 7

Başarılı
Merhaba, kendime ve arkadaşlarıma sistem topladığımız bir süreçteyiz.
Colorful Battle-AX B650M-Plus V14,
Colorful Battle-AX B650M-Plus Wi-Fi V15,

Arkadaşlarım hazır sistem aldı ve bu iki anakartla kullanacaklar sistemi.

R7 9700X ve RTX 5070 Ti'lı sistemler; birinde MSI'ın 240 mm sıvı soğutması, diğerinde ise Segotep FZ6 Pro var.

R7 9700X'in 105 W modunun olduğunu biliyorum. Bir de PBO'yu duydum ama tam ne olduğunu bilmiyorum. Sizce bu modlara geçmeye gerek var mı?

Bu anakartlarda BIOS sorunlarını ne yazık ki alındıktan sonra öğrendim. Kendim için de B850M-K'ya da B850M-Force kullanacağım anakart tarafında (şu anki sistemimde 6 yıldır Prime B350-Plus kullanıyorum).

Öncelikle Colorful anakartlardan ve BIOS'larından anlayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Ek olarak bu bağlamda hangi anakartı kullanmamın daha iyi olacağını söyleyebilecek biri olursa çok sevinirim.

Gereği yok. Boşu boşuna termal ve akustiği batırırlar. Kendi haliyle 9700X zaten sahip olabileceğin sayılı iyi CPU'lardan.

Oyunlar için gerek yok.

Tamamdır o zaman hiç uğraşmazlar. Normal kullanıma devam ederler. İlettiğim 2 anakart hakkında ne düşünüyorsunuz? BIOS aşinalığımdan B850M-K alacağım gibi duruyor.

Ben açık kullanıyorum, memnunum.
Teşekkürler.

Bu işlemciyi kullanıyorum. 2K oyunlar oynarım arada, hiç gerek duymadım o moda şahsen. Gayet iyi bir işlemci stok haliyle bile.

Amaç sadece oyunsa 105 watt modu gereksiz. Anakart sorunuz içinde iki modelde sorunsuz ve başarılı. Force'da USB portları çok kısıtlı tek eksisi bu diyebilirim. Tasarımıda hoş ve dolu görünüyor. Prime'da USB portları fazla görüntü olarak biraz daha boş duruyor. Bunların dışında kullanım açısından bir fark hissetmezsiniz. Hangisi size uygunsa onu alın.

Ben açık kullanıyorum CS gibi oyunlarda %1 FPS’te epey farkediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…