Detaylar
Kim cevapladı?25457
Uzman
Neden hava soğutma? O işlemci için sıvı soğutma lazım.Arkadaşlar, Ryzen 7 9800X3D'yi en ağır yükte bile 80 dereceyi geçmeyecek bir soğutma önerisi yapabilir misiniz? Bütçe sınırsız. Noctua D15, Thermalright Phantom Spirit 120 EVO çok duydum. Benim için kalite, sessizlik önemli.
Noctua tabii ki hocam.Arkadaşlar, Ryzen 7 9800X3D'yi en ağır yükte bile 80 dereceyi geçmeyecek bir soğutma önerisi yapabilir misiniz? Bütçe sınırsız. Noctua D15, Thermalright Phantom Spirit 120 EVO çok duydum. Benim için kalite, sessizlik önemli.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Hocam o çok eskidendi, 2000 liralık hava soğutma Noctua'nın 5-6klık soğutmalarıyla aynı performansı veriyor.
Arkadaşlar, Ryzen 7 9800X3D'yi en ağır yükte bile 80 dereceyi geçmeyecek bir soğutma önerisi yapabilir misiniz? Bütçe sınırsız. Noctua D15, Thermalright Phantom Spirit 120 EVO çok duydum. Benim için kalite, sessizlik önemli.
O işlemciyi ağır yükte 80 derecede tutacak bir hava soğutma yok, -10 derecede balkonda test ederseniz olabilir.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar, Ryzen 7 9800X3D'yi en ağır yükte bile 80 dereceyi geçmeyecek bir soğutma önerisi yapabilir misiniz? Bütçe sınırsız. Noctua D15, Thermalright Phantom Spirit 120 EVO çok duydum. Benim için kalite, sessizlik önemli.
Bütçe varsa ve kasa uygunsa sıvı soğutma alın hiçbir hava soğutma o işlemciyi ağır yükte 80 derecede tutamaz.
Ben Noctua derim. O renkleri bile ayrı güzel. 8 ısı borulu bir canavar ama pahalı. Sıvı soğutma daha mantıklı.