@SHERLOCKED, hocam bu mu hava soğutucu mu? Render vs işim olmuyor sadece günde 2-3 saat oyun. Bütçe olarak bunu da alabilirim ama pompa sesi ve sorun çıkarır mı ondan emin olamıyoruz.

@348375, hocam şöyle sıvı soğutma parasını hava soğutmaya vermek garip olur. Hava soğutucu için bütçe 3000 diyelim.
İlk linki açamadım bu arada.

@348375, hocam şöyle sıvı soğutma parasını hava soğutmaya vermek garip olur. Hava soğutucu için bütçe 3000 diyelim.
İlk linki açamadım bu arada.

Bu ürün Phantom spirit EVO modelinden daha soğuk çalışıyor ve dijital ekrana sahip ekran özelleştiriebilir sanırsam.
Bu da test sonuçları.
Ryzen 9 5900X ile yapılmış test.

Screenshot_20260125_151909_com.google.android.youtube.webp

Dediğim gibi ekran özelleştiriebilir kendi temaları mı var yoksa sen mi ekliyorsun onu bulamadım fakat yine de güzel bir ürün bence.

@348375, sağ ol hocam. Soğutucu olarak bunu alalım o zaman. Kasanın indirime girmesini beklemeli mi acaba? Bu kasa yeni revize edilmiş bir model. Stoklara bile yeni girdi sayılır.

Lian Li 217 Inf'in fanlarının uğultu yaptığıyla alakalı çokça şikayet okudum. Bu kasayı almayacağız herhalde. Şu kasa için ne dersiniz;

Son düzenleme:
Denediğiniz için mi bu yorumu yapıyorsunuz?
Kullanıyorum zaten eski soğutucum bu. 1 saat falan Cyberpunk oynadım yoğun sahnelerde 70-73 derece gördüm. Eco vs. açık değil turbo açık.

@Falconpolat,
Benim şu anki soğutucu bu. Fan ayarlı halde bayağı 60 derecede tutuyor oyunda.
Daha fazla test yapacağım eğer 80-85 dereceyi görmezsem boşa masraf yapmayacağım.