Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@ggbye Şimdi hocam ben 40 dakika işe gidicem. Yarın mı devam etsek ayarlara. Ya da şu anki tavsiyeniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre gözlemleyeyim o zaman. En azından yarın akşama kadar filan. Birazdan işe gideceğim çünkü vaktim yok, hazırlanacağım. Yeni bir konu açıp sizi etiketlerim. Olur mu?

Bende rahat durmuyorum. @Ayhan Dönmez CL30 kullanmamı istemiyor. 1.7 VDD verdim. 1.5 VDDQ verdim. Yemeyecek, eminim bundan. Nitro 1-2-1 yapacağım yine yemeyecek. Gdm bile açtım. 1.3 SoC ve tRFC falan yükselteceğim, yine latency gidecek. Bir daha geri döneceğim. (:

1770049664990.webp

Sizin kit ne hocam? Vereyim bari size de bari sizde işe yarasın kit :D ama sizin 64 galiba.

Benim 64 GB de Hynix A-die bunları da arayacağım. Takas düşür isen sıfır kit geliyor bana. XPG CL30 6000MHz kapalı kutu yaparız. Gerçi o kiti bana versen 1 hafta sonra, Micron kulanırım. Kit kalmaz elimde.

Benim 64 GB de Hynix a-die bunları da arayacağım. Takas düşür isen sıfır kit geliyor bana. XPG CL30 6000MHz kapalı kutu yaparız. Gerçi o kiti bana versen 1 hafta sonra, Micron kulanırım. Kit kalmaz elimde.

Zorla CL24 yakarım yine açarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.