Şimdiden sipariş et 2. kiti daha da pahalanmadan. Şu CL26'cı arkadaşlardan birinden alın en azından. Gece uyku uyuyamıyorlar RAM'e bir şey olacak diye. Ne demeye aldınız o zaman demezler mi adama?
Valla, bulsak alacagim hocam da yok. Sirra kadem basmis kitler.

Ekstra attigim zen'de RTP 10. saniye hafa veriyor. Yapilacak onerin var mi?

Ekstra attigim zen'de RTP 10. saniye hafa veriyor. Yapilacak onerin var mi?

2-3-1 Nitro iken bakman lazım, 1.95 ister en az, stabil edemezsin. Watercool olsa 1.85'e açardı belki. 6600 CL24 1.8'e o şekilde açıyor, kit avantajı da var ekstradan. Air'de olsaydı 1.9 isterdi CL26 kitte de.

@muhammetaktas122 , @shiiw olarak geri dönmüş. @demjr

Dosya Ekleri

• 195.webp
    195.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 25
Benim 1.95 VDD ile 6600 CL24 boot etmiyor hala. :) Bu SOC'u 1.4 kullanmak falan ne kadar sorun yapar? SOC artinca VDD ihtiyaci azalmiyor mu?

Azalmaz, bağımsız. SOC sen artıramazsın, shamino tool ile artırabilirsin ancak. Train ettikten sonra manuel olarak yani. İleteyim tool, incelersin. 1.35 geçme derim. 1.4 üzeri problem.

@shiiw OCPak denersin, yeni sürümü de vardı. Safedisk OCN'de paylaşıyordu ama hatırlamıyorum. LN2 Jumper ya da BIOS Patch metodu lazım ya da dışarıdan tool ile bu şekilde. Son BIOS'larda bazı kartlara 1.3 VSOC limiti geldi, LN2 Jumper ile de geçilmiyor. Tool da aynı şekilde çalışmıyor. VSOC 1.35 giriyorsun, 1.3 sabit kalıyor yani.

Son düzenleme:
Azalmaz, bağımsız. SOC sen artıramazsın, shamino tool ile artırabilirsin ancak. Train ettikten sonra manuel olarak yani. İleteyim tool, incelersin. 1.35 geçme derim. 1.4 üzeri problem.

@shiiw OCPak denersin, yeni sürümü de vardı. Safedisk OCN'de paylaşıyordu ama hatırlamıyorum. LN2 Jumper ya da BIOS Patch metodu lazım ya da dışarıdan tool ile bu şekilde. Son BIOS'larda bazı kartlara 1.3 VSOC limiti geldi, LN2 Jumper ile de geçilmiyor. Tool da aynı şekilde çalışmıyor. VSOC 1.35 giriyorsun, 1.3 sabit kalıyor yani.

Bunu 1.8 ile aciyordum 1/3/1 nitroyla. Bu zen'dekileri gecireyim mi, yoksa kendi profilimle mi?

Dosya Ekleri

• 1785676642474 (1).webp
    1785676642474 (1).webp
    156,2 KB · Görüntüleme: 9