6000 26 1.4V kiti bile ellerinden gelse 1.0V denerler valla, denememislerdir diyemeyiz benceMazallah inme falan gelir, çok göstertme orada burada. Amcanın yaşı hayli geçkin zaten, sarı forumdakiler 1.3 üzerini tehdit olarak görüyor...
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Hocam, kendi RAM Timing rehberini yapan arkadaş bana cevap vermemişti hatırlarsınız.
Vermedi değil, veremedi. İstese de veremez... 6000 1:1 ötesi görmemiş bir tayfa çünkü. Anlamsız olarak görülüyor bu tarz işlemler. Bu algı sizlerin sayesinde kırılabilir sadece.
@muhammetaktas122 VDDIO'dan goctu degil mi bu memleketten? Oyleyse yine MSI sucu oluyor zaten, yine 2V sucu yok. Aman onu gorseler daha da yapisirlar amca'larina mazallah.Vermedi değil, veremedi. İstese de veremez... 6000 1:1 ötesi görmemiş bir tayfa çünkü. Anlamsız olarak görülüyor bu tarz işlemler. Bu algı sizlerin sayesinde kırılabilir sadece.
demjr 67
Yetkin
Geçen geri geldi ve gitti, keşke bir cevap verseydi. En azından yaşadığını biliyorum artık.@muhammetaktas122 VDDIO'dan goctu degil mi bu memleketten? Oyleyse yine MSI sucu oluyor zaten, yine 2V sucu yok. Aman onu gorseler daha da yapisirlar amca'larina mazallah.![]()
MSI kartimiz yok ki gidip gorelim, soralim halini hatrini.Geçen geri geldi ve gitti, keşke bir cevap verseydi. En azından yaşadığını biliyorum artık.
- Makaleler
- 1
@muhammetaktas122 VDDIO'dan goctu degil mi bu memleketten? Oyleyse yine MSI sucu oluyor zaten, yine 2V sucu yok. Aman onu gorseler daha da yapisirlar amca'larina mazallah.![]()
Bu tarz işlerle uğraşmayanlar hangi kartın ne sorunu var ya da ne iyidir ne kötüdür farkında olmaları imkansız. Yorum bile yapmamaları gerekir ki insanları yanlış yönlendirmesinler. Bu mantıkta sırf kendim kaç kişiye vesile oldum, sorunlarını çözdüm ama gel gelelim gün sonunda karşılaştığımız muamele bu. Bu özgüven nereden geliyor ya da nasıl bu kadar emin konuştuklarına akıl sır ermiyor...
Ee nolcak sevdiğin markanın fanboyu olma adil ol asusla ilgili milyon tane şikayet var bende gidip hepsine etiketlerim
Gigabyte bazı anakartlarda da bu DRAM sönmeme olayı, AGESA Firmware kaynaklı olarak başladı. MSI de 2 X 16 Micron çiplerle, EXPO açıldığı zaman Windows'u boot edemeyenler vardı, çoğu EXPO kapalı kullandı, manuel Tweak yaparak açabilenler de oldu, farklı farklı birçok sorun yaşan oldu.
- Sistem defalarca format attıysanız, sürekli eski ISO dosyası kullanıldıysa işe yaramaz, sadece Windows'u...
demjr 67
Yetkin
Hocam, siz zaten elinizden geleni yaptınız, çok güzel bir RAM rehberi hazırladınız insanlar için.Bu tarz işlerle uğraşmayanlar hangi kartın ne sorunu var ya da ne iyidir ne kötüdür farkında olmaları imkansız. Yorum bile yapmamaları gerekir ki insanları yanlış yönlendirmesinler. Bu mantıkta sırf kendim kaç kişiye vesile oldum, sorunlarını çözdüm ama gel gelelim gün sonunda karşılaştığımız muamele bu. Bu özgüven nereden geliyor ya da nasıl bu kadar emin konuştuklarına akıl sır ermiyor...
Ee nolcak sevdiğin markanın fanboyu olma adil ol asusla ilgili milyon tane şikayet var bende gidip hepsine etiketlerim
Gigabyte bazı anakartlarda da bu DRAM sönmeme olayı, AGESA Firmware kaynaklı olarak başladı. MSI de 2 X 16 Micron çiplerle, EXPO açıldığı zaman Windows'u boot edemeyenler vardı, çoğu EXPO kapalı kullandı, manuel Tweak yaparak açabilenler de oldu, farklı farklı birçok sorun yaşan oldu.
- Sistem defalarca format attıysanız, sürekli eski ISO dosyası kullanıldıysa işe yaramaz, sadece Windows'u...
Anlamayan ve yanlış bilgi veren insanları boşverin, siz zaten gerekeni yaptınız.
Ya hoca, benim anlamadigim su: Sen bu kadar ayarlama yapip, bu bu sorunlu diyorsun. Zaten son kullanicilarda bunu dogruluyor. Bu arkadas "fanboy'luk" diyor. Velev ki fanboy'luk olsun hadi, ne gececek yani eline? Su forumda kac kisi ASUS'ta MSI kadar sorun yasamista gelip laga luga ediyor bu sekilde.Bu tarz işlerle uğraşmayanlar hangi kartın ne sorunu var ya da ne iyidir ne kötüdür farkında olmaları imkansız. Yorum bile yapmamaları gerekir ki insanları yanlış yönlendirmesinler. Bu mantıkta sırf kendim kaç kişiye vesile oldum, sorunlarını çözdüm ama gel gelelim gün sonunda karşılaştığımız muamele bu. Bu özgüven nereden geliyor ya da nasıl bu kadar emin konuştuklarına akıl sır ermiyor...
- Makaleler
- 1
Hocam, siz zaten elinizden geleni yaptınız, çok güzel bir RAM rehberi hazırladınız insanlar için.
Anlamayan ve yanlış bilgi veren insanları boşverin, siz zaten gerekeni yaptınız.
Çok fazla anlamak istemeyen var, hazıra konmak isteyen çok. Arz talep meselesi. Emin olduğumuz ne varsa detayıyla aktardım. Bu tarzda kimse kimseye anlatmaz ya da bireysel uğraşmaz. Tercih meselesi. Bugüne kadar hiçbir forumda bu tarzda birebir ve yeri geldiğinde ekstrem ayarlamalar yapılmıyordu.
Yapilmiyordu, ben gormedim sahsen. Senin gelipte kaynaklarla beraber bunlarin hepsini sunman bilincli kullanicilar arasinda cok tuttu da iste, gerisi icin bilemeyecegim. Allah herkesin gonlune gore versin diyelim, napalim.Çok fazla anlamak istemeyen var, hazıra konmak isteyen çok. Arz talep meselesi. Emin olduğumuz ne varsa detayıyla aktardım. Bu tarzda kimse kimseye anlatmaz ya da bireysel uğraşmaz. Tercih meselesi. Bugüne kadar hiçbir forumda bu tarzda birebir ve yeri geldiğinde ekstrem ayarlamalar yapılmıyordu.