Curve Optimizer (CO) -35
Boost clock override +200 MHz
-30'da uzun süre kullanmıştım, hiç mavi ekran ve WHEA hatası almamıştım. Olayı bir tık artırdım, bunu da 1 hafta falan kullanıp -40 deneyeceğim. Sizce gerek var mı?
Curve Optimizer (co) -35
Boost clock override +200 MHz.
-30'da uzun süre kullanmıştım, hiç mavi ekran ve whea hatası almamıştım. Olayı bir tık artırdım, bunu da 1 hafta falan kullanıp -40 deneyeceğim. Sizce gerek var mı?
-30 da 2 saat OCCT Extreme yapmıştım -35 de şu an sadece Cinebench R23 testi yaptım arka plandada corecycler percore testi çalışıyor bakalım ne olacak ve aşağıda arkadadşında belirttiği gibi stress testlerinden çok günlük kullanımda hata varsa ortaya çıkıyormuş sanırım bu ayarları 1 hafta günlük kullanım da test edeceğim hiç sorun yaşamazsam -40 deneyesim varda silikon piyangosunu zaten vurduğum söyleniyor daha da abartmaya gerek var mı kararsızım ama denemekte istiyorum açıkçası.
VT3 denemedim şuan corecycler çalışıyor o bitsin onuda deneyeyim bu ayarlarda stabil kalırsam -40 asıl soru aslında -30 da 23800+ skor kasarken -35 te 24000 çıkması beni feci iştahlandırdı esas odaklandığım şey aslında -40
piyango vurma ihtimali belki artar diye 5k fazla verip kutulu almayı düşünmüştüm sonra dedim ya herro ya merro gerek yok al geç tray şansıma -30 da stabilite sağladım çok şükür kısmet diyelim...