retributive

Uzman
Merhaba,

Ryzen 7840HS işlemciye sahip laptopa sahibim. VMware workstation Pro 17'ye Techolay'ın macOS Sonoma kurulum videosunu izleyerek kurdum. Ancak kurulum aşamasında birden aşağıdaki görselde yer alan hatayı verdi ve sonsuz yeniden başlatma döngüsüne girdi. Nasıl çözebilirim?

Makale de yer alan Ryzen işlemciler için verilen kodları da ekledim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-25 130630.webp
    Ekran görüntüsü 2024-07-25 130630.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 126
Hemen indiriyorum abim, bilgi vereceğim. Sanırım bu da olmaz ise MacBook almak durumunda kalacağım gibi iOS için uygulama geliştireceğim. Sanalda çalıştırabilseydim başarılı olarak biraz ertelerim diyordum.😞

Sanalda çalışamazsın hocam. Çok takılıyor. Fiziki olarak Hackintosh kurarsan verimli çalışabilirsin. Sanalda denedim performans vermiyor.

Sanalda çalışamazsın hocam. Çok takılıyor. Fiziki olarak Hackintosh kurarsan verimli çalışabilirsin. Sanalda denedim performans vermiyor.

Hackintosh ile uyumlu olduğunu sanmıyorum donanımın. Çünkü Ryzen 7840HS / Radeon 780M ve Nvidia RTX 4060 mevcut. Mac için uyumsuzlar bi arada😄 Sanalda çok performanslı olmasa da geçici olarak çalışması benim için iyi olurdu. Bakalım tekrar deneyeceğim.

Hackintosh ile uyumlu olduğunu sanmıyorum donanımın. Çünkü Ryzen 7840HS / Radeon 780M ve Nvidia RTX 4060 mevcut. Mac için uyumsuzlar bi arada😄 Sanalda çok performanslı olmasa da geçici olarak çalışması benim için iyi olurdu. Bakalım tekrar deneyeceğim.
Hepsi uyumsuz fakat hocam sanalda çalıştıracağınız makine gerçekten istediğinizi vermeyebilir. Yine de deneyin bir ama performans yerlerde.

Hackintosh ile uyumlu olduğunu sanmıyorum donanımın. Çünkü Ryzen 7840HS / Radeon 780M ve NVIDIA RTX 4060 mevcut. Mac için uyumsuzlar bir arada😄 Sanalda çok performanslı olmasa da geçici olarak çalışması benim için iyi olurdu. Bakalım tekrar deneyeceğim.

Deneyin hocam. Takıla takıla çalışırsınız.

Evet, Monterey çalıştı. Ancak XCode için minimum MacOS 14 gereksinimi koymuşlar. MacOS 14'e güncelledim kendi içerisindeki güncelleme sistemiyle. Yine aynı hatayı vererek döngüde kaldı. Apple'ın macleri güncelleme döngüsü aynı iphone cihazlar gibi sanırım 5 yıl. Ve her yeni MacOS sürümü çıkınca sanırım XCode minimum olarak o sürümü istiyor. Yani demek oluyor ki macbook alıcam, 6. yıl XCode ile devam etmek için onu satıp yine yeni bir macbook alacağım. Apple lanet gelsin sana!