Ryzen 9 9900X için Thermalright Aqua Elite 3600 ARGB V3 vs DeepCool LD360 360mm

ysnozver

Çalışkan
DeepCool LD360 360mm 4.500₺, Thermaright 3.500₺.

Soğutacağı işlemci Ryzen 9 9900X işlemci. Sizce Thermaright bunu başarabilir mi? Arada dağlar kadar fark olur mu?

@ysnozver, 3500 TL'ya alabiliyorsanız bunu alın, Lian Li Lite perdormans daha iyi bir soğutucu ama bunun fiyatı çok iyiymiş.

Sadece radyatörü çok kalın, kasa uyumuna dikkat edin sığmayabiliyor.

@ysnozver, 3500 TL'ya alabiliyorsanız bunu alın, Lian Li Lite perdormans daha iyi bir soğutucu ama bunun fiyatı çok iyiymiş.

Sadece radyatörü çok kalın, kasa uyumuna dikkat edin sığmayabiliyor.

Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A bunu alıyorum öyleyse 5400₺ ye fiyatı yanlış yazmışım. ama aralarında kağıt üzerinde ciddi farklar var.​

5400'e alınmaz, Lian Li'i daha iyi, bunun pro modelini bile geçiyor.

5400'e alınmaz, Lian Li'i daha iyi, bunun pro modelini bile geçiyor.
hocam benim sıvı soğutucu kargoda parçalamışlar almadan gönderdim malesef :'( Tekrar gönderecekler Benim kasamda rgb ışık olması daha iyi olur gibi performance yerine düz lite alsam. Ciddi fark görür müyüm ki ?

RGB modeli de sizin izin fazlasıyla yeterli ama o fiyata alınmamalı bence.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-30 132209.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 43
Fan hız eğrisi çok keskinse onsan dolayı yapar.

Fan hız eğrisi çok keskinse onsan dolayı yapar.
cpu fan kablosunu sys fan'a takmışım onuda doğru yere takınca düzeldi. Nasıl sıcaklıklar hocam ? İşyerimin duvarı fırına dayalı içerisi çok sıcak ama değerler yukarıda ki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…