Tamamdır hocam ilk defa benden yana oldunuz gibi :D sistemi toparlamaya çalışıyorumda.
Hocam, ben sizin düşmanınız değilim ki öyle göründüysem kusura bakmayın. Sadece topladığınız sistem gerçekten kötüydü bunu dile getireyim derken bayağı gömmüşte olabilirim ama öyleydi.

Tamamdır hocam ilk defa benden yana oldunuz gibi :D sistemi toparlamaya çalışıyorumda.
Bu arada kasa olarak bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama bütçenize uygun 420mm kasa olursa arctic kesinlikle daha iyi olur.

Hocam, ben sizin düşmanınız değilim ki öyle göründüysem kusura bakmayın. Sadece topladığınız sistem gerçekten kötüydü bunu dile getireyim derken bayağı gömmüşte olabilirim ama öyleydi.

Bu arada kasa olarak bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama bütçenize uygun 420mm kasa olursa Arctic kesinlikle daha iyi olur.

Olabilir hocam öyle ben yanlış parça seçmişim demek ki ilk PC toplamam böyle hatalar yaptım ama düzelteceğim RAM değiştirememe gerek var mıdır?

RAM iyi mi benim?

Kingston 32 GB Beast EXPO 6000MHz CL36​

Son 4 adet

RAM iyi mi benim?

Kingston 32 GB Beast EXPO 6000MHz CL36​

RAM'ı değiş, sonra Hynix ayarları için ayrı konu aç. Samsung ile uğraşma. Sonra oyun kekeledi takıldı muhabbetleri olabilir.

Son düzenleme:
Şu an o kadar bütçe yok hocam halledebilirim.
B840 çok çok israf olmuş, B850 Force varken asla alınmazdı. Önce RAM'ı hallet zam yemeden ve tükenmeden, çünkü bitecek 4 adet kaldı. Sonrasında o anakartı alırsan iyi olur. B840 9800x3D'yi çok limitler, +200 veremezsin PBO açamazsın, undervolt yapamazsın, RAM OC izin veriyor mu ondan bile şüpheliyim, her şey kısıtlı ve kitli, tıpkı A620 gibi. @muhammetaktas122

B850 Force bedava fiyatta, zam yemeden onu da almaya bak, tükenecektir.