Xiety2K

Başarılı
9800X3D kullanıyorum, elimdeki sıvı soğutmanın pompa fanı sesli gelmeye başladı, başlıkta da belirttiğim gibi bu sıvı soğutma alınır mı?

9800X3D kullanıyorum, elimdeki sıvı soğutmanın pompa fanı sesli gelmeye başladı, başlıkta da belirttiğim gibi bu sıvı soğutma alınır mı?

Ben olsam şahsen sıvı soğutucu yerine hava soğutucu alırım sıvı soğutucu sandığı kadar avantajlı değil
Hava soğutucu olarak bunu öneriyorum
İşlemci kit hava soğutucu montaj etmeden önce bunu kullanın işlemci ile soğutucu arasındaki boşluğu kapatır

Tercih sizin yine ama bende olsam arkadaşın önerdiği soğutucudan alırdım. Ben 2x140 ID-Cooling A720 Black Extreme kullanıyorum 9700X ile şu an piyasada yok ama pompa sesi derdim de yok. Oyunlarda gayet yeterli. Güzel bir fan eğrisi ile rahat kullanılabilir.

Ben olsam şahsen sıvı soğutucu yerine hava soğutucu alırım sıvı soğutucu sandığı kadar avantajlı değil
İşlemci kit hava soğutucu montaj etmeden önce bunu kullanın işlemci ile soğutucu arasındaki boşluğu kapatır

EVO her ne kadar iyi bile olsa 3.800 TL verilecek bir soğutucu değil.

UB Pro modeline sahibim, işlemci olmadığı için sadece "Çalışıyor mu?" diye bakabildim.
Eğer fanlarınız iyi ise ve görünüşe önem veriyorsanız alabilirsiniz.
Yine de bütçeniz nedir?

Ekran kartını dikey kullanıyorum,kule tipi almam mümkün değil.

EVO her ne kadar iyi bile olsa 3.800 TL verilecek bir soğutucu değil.

UB Pro modeline sahibim, işlemci olmadığı için sadece "Çalışıyor mu?" diye bakabildim.
Eğer fanlarınız iyi ise ve görünüşe önem veriyorsanız alabilirsiniz.
Yine de bütçeniz nedir?
Lian Li SL120 V2 fanlara sahibim,bütçede çok uçmadan lcd ekranlı AIO bakıyorum. Normalde TRYX panorama falan bakıyorum 20k olunca fazla geldi gözüme,10 12k ya çıkabilirim.

Lian Li SL120 V2 fanlara sahibim, bütçede çok uçmadan LCD ekranlı AiO bakıyorum. Normalde tryx panorama falan bakıyorum 20k olunca fazla geldi gözüme, 10 12K ya çıkabilirim.

https://share.google/aqyCyeegfL0Gg5lo1 üst düzey ve ekranlı olarak bunu önerebilirim.

Thermalright Trofeo Vision 360 ARGB Black biraz farklı olarak bu.

Thermalright Mjolnir Vision 360 UB PRO ARGB Black kendi sistemimde takılı olan AiO.

Kasa içi montajınız nasıl? Yani yana mı yoksa üste mi takılı olacak AiO? Pull-push yapabilirsiniz.
Yer yoksa fansız mjolnir alıp elinizdeki fanları da kullanabilirsiniz.

https://share.google/aqyCyeegfL0Gg5lo1 üst düzey ve ekranlı olarak bunu önerebilirim.

Thermalright Trofeo Vision 360 ARGB Black biraz farklı olarak bu.

Thermalright Mjolnir Vision 360 UB PRO ARGB Black kendi sistemimde takılı olan AiO.

Kasa içi montajınız nasıl? Yani yana mı yoksa üste mi takılı olacak AiO? Pull-push yapabilirsiniz.
Yer yoksa fansız mjolnir alıp elinizdeki fanları da kullanabilirsiniz.

Yana takılı pull-push yapabilirim elimde fazladan fan var halihazırda.
Montaj şekli resimdeki gibi.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-04-11 at 14.17.04.webp
    WhatsApp Image 2026-04-11 at 14.17.04.webp
    834,7 KB · Görüntüleme: 17